Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sok srácnak lehet hogy van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok srácnak lehet hogy van legalább egy enyhe bi hajlama?

Figyelt kérdés
Tehát nem az hogy biszexuálisok, de legalább egy kaland erejéig.

2023. márc. 26. 10:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Főleg serdülő korban. Anno edzőtáborban mi is megnéztük,hogy kinek mekkora meg milyen a farka. Én azóta se láttam más férfi péniszét, és nem is akarom. De a kérdésre válaszolva igen, mikor elkezd kíváncsi lenni a fiú (14-15 éves korban) akkor van hogy a saját nemére is kíváncsi.
2023. márc. 26. 10:48
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Kinsey skála. Mindenkiben van kissebb nagyobb biszex hajlam. Sokan elfojtják magukban.
2023. márc. 26. 11:30
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
2-es! Nem nincs mindenkinek biszex hajlama! Kinsley 0-nak nincs!
2023. márc. 26. 11:33
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Igen, de ez állandó, nem csak egy kalandig tartó hajlam.
2023. márc. 26. 11:46
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Teljes más a a kíváncsiság, amire az #1 (ma 10:48) ír, s amire a Kérdező (ma 10:21) felvet. Aki már intim vagyis szexuális kapcsolatot is hajlandó saját nemével létesíteni, az már egyértelműen biszexuális és nem kíváncsiságból csinálja. Amire az #1 utal az pedig bizony már 11-12 évben is megvan. Sokszor abból adódik, hogy a saját testalkata alapján kisebb nemi szervvel rendelkező fiú irigykedve néz azokra, akiknek jóval nagyobb, mint az övé. Ez fordítva is igaz lehet. (Hosszú évtizedek tapasztalata)
2023. márc. 26. 11:51
 6/22 anonim ***** válasza:
48%

#2 (ma 11:30)

Semmilyen valós skála nincs. Az, hogy kiben és milyen szinten van meg ez a hajlam ez már csak a genetikán múlik, amit sokan elnyomnak magukban.

2023. márc. 26. 11:53
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos nemigazán tapasztaltam/tapasztalom a környezetemben, pedig vevő lettem volna rá.

19f

2023. márc. 26. 12:03
 8/22 anonim ***** válasza:
23%

Hat én meg nem lennék olyan férfivel akinek hajlamai vannak

A legtöbb férfi azért hetero

2023. márc. 26. 12:10
 9/22 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sok férfinak van valamekkora bi hajlama,tapasztaltam. Nekem is van,hiába akarom elnyomni,nem megy.
2023. márc. 26. 12:32
 10/22 anonim ***** válasza:
36%
Látom nagyon derogál elfogadnotok hogy aki full heteró, annak a pillanat töredékéig fantaziája sem volt sosem az azonos nemével. Ti elfogadást akartok, de azt nem akarjatok elfogadn, hogy vannak full heterók.
2023. márc. 26. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!