Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van külföldön annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van külföldön annyira sok férfi aki nem akar randizni biszexuális nővel?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka? YouTube kommentekben olvastam
2023. márc. 17. 05:53
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Amúgy egy egy csomó videó van fent youtubeon angolul h arról beszélnek minden lány bi, meg miért nem akarnak biszex lánnyal lenni
2023. márc. 17. 06:21
 2/21 anonim ***** válasza:
34%
Heteroszexuális nő vagyok. Az a megálapítás, hogy minden nő biszexuális, az kb annyira igaz, mint a fordítottja. Én heteró nőként biszex ffval sosem akarnék szexet, sem kapcsolatot. S hogy miért nem? Mert heteró nőként kizárólag a heteró ferfiakat preferálom. Ez pedig ugyanolyan preferencia, mint az lmbtq-soké. A heterók preferenciája pedig a heteróság.
2023. márc. 17. 09:27
 3/21 A kérdező kommentje:
De ha veled van az a férfi, akkor mit számít a szexuálitása? Úgy is csak veled lesz és senki mással. Mintha csak heteró lenne.
2023. márc. 17. 12:00
 4/21 anonim ***** válasza:
25%
Látom nem érded: a heterók a heterókat preferálják. Ez ugyanaz, minthogy a melegek a melegeket.
2023. márc. 17. 12:07
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

Engem férfiként egyáltalán nem zavarna ha a nő nőkhöz is vonzódik.

Sőt! Lehet furán fog tűnni, de a szememben még inkább dob a nőiességén ezáltal, ettől több lesz a szememben, izgalmasabb, és teljesen természetes ha két nő is vonzódik egymáshoz, én nem látok benne semmi kivetni valót.

Még az sem zavarna, ha mellettem megkívánna egy kis “csajozást”

F.

2023. márc. 17. 12:34
 6/21 anonim ***** válasza:
5ös akkor az természetes, hogy férfi vonzódik férfihez?
2023. márc. 17. 12:57
 7/21 A kérdező kommentje:
#4 semmi értelme a véleményednek.
2023. márc. 17. 14:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted nincs értelme annak, hogy a heteró preferenciája a heteró társ. Aha. Nagyon okos vagy. Ilyen alapon miért van létjogosultsága az azonos neműek preferenciájának? Szóval ritka buta és diszkriminatív vagy kérdező.
2023. márc. 17. 15:43
 9/21 A kérdező kommentje:
Inkább te vagy a buta, hogy így gondolod. ha lennél olyan okos mint én akkor te is tudnád.
2023. márc. 17. 17:31
 10/21 anonim ***** válasza:
Tyű kérdező! Gondolom te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2023. márc. 17. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!