Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexuális férfiak több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuális férfiak több vasat tartanak a tűzbe ?

Figyelt kérdés

Van egy biszexuális srác aki szerintem flörtöl velem csak attól tartok, hogy mellettem még tartana mást is mármint a saját neméből is.

Nincs problémám az ilyen emberekkel, sőt senkivel, csak elmondtam az egyik baràtnőmnek a dolgot és egy kicsit megijedtem.

Úgyhogy tanácstalan vagyok vele kapcsolatban. Nektek van tapasztalatotok biszex férfival ?

Illetve vajon ők is képesek a hűségre ?

2023. márc. 14. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem ettől függ. 1 heteró férfi is hajthat egyszerre több csajra. A hűség, becsület nem szexuális orientáció függő.
2023. márc. 14. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon kevés köztük aki egyszerre csak vagy pasira vagy nőre tart igényt.
2023. márc. 14. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem se szexuális orientáció, hanem jellem függvénye. Én nem tartom szép dolognak. Az ember egyszerre egyvalakinek udvaroljon, ha komoly kapcsolatot keres. Ha csak alkalmit, akkor nem gáz.
2023. márc. 14. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Persze.Vasat? Ooooo! Hogyne!
2023. márc. 14. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Igen. Mindkét nemből háremet tartanak. Viszont ez nem jelenti azt, hogy az összessel szexelnek is, de az biztos, hogy biszexek többsége (tisztelet a kivételnek, mert van olyan is) erősen nárcisztikus, és igénylik mindkét nem figyelmét.
2023. márc. 15. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Menekülj. Sohasem leszel megbecsülve, nőként csak a társadalmi elvárásoknaknak való megfelelés miatt kellesz.
2023. márc. 15. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
És mi fiúk akkor mit mondjunk hogy a mai lányok 90% a biszex? Puszilgatjátol egymást meg egymás ölébe ugrottok stb?
2023. márc. 17. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Van aki rendszersen leszop és van aki megdugni jár tudnak egymásrtól.
2023. ápr. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!