Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "csak" érdeklődő nővel, aki csak kalandból szeretne lefeküdni másik nővel, azzal milyen egy nő? Vgy 2 nő mir szokott egymással csinálni?
Figyelt kérdés
Én heterónak vallom magam, vgy vallottam magam eddig, viszont egy egy kaland eréig lehet, h szeretnem kiprobálni milyen nővel lefeküdni, vagy inkább milyen ha egy igazán klasz nő lefektet engem? :) biztos, h nagyon izgulnék, ezert tök jó lenne ha ő iranyitana. Mű vgy felcsatolható pénisszel is megdugna vgy megszoktátok dugni a női partnereteket, vagy hogyan működik egy ilyen együttlét? Sok nőnek volt már ilyen kalanddja?2023. márc. 1. 20:13
12/15 anonim válasza:
7-es vagyok, nem neked írtam, kedves kérdező, csak az előző kommentre reagáltam :)
Szerintem, ami a vágyad, azt közölni kell,vagyis ha arra vágysz, hogy bevigyetek segédeszközöket, mondani kell az igényt rá. Egyébként mind nőknél, mind férfiaknál vannak idióták, szóval nem lehet ráhúzni, hogy milyen lesz egy nővel szeretkezni :)
13/15 anonim válasza:
Én is szeretném kipróbálni, csak eléggé parázok.
14/15 anonim válasza:
Mitől parázol? Igazából olyan partnert kell találni, akit nem saját maga érdekel. De ez mindkét nemmel kapcsolatban így van. Nekem nőként nővel csak egyetlen rossz szexuális élményem volt, pedig volt pár barátnőm. Jól meg kell válogatni a partnereket :)
15/15 anonim válasza:
13 vagyok
Igazából attól, hogy béna lennék, beégnék :D
Szégyenlős vagyok, aggódnék hogy mit szól a partner az intim részeimhez, mi van ha nem tartja elég szépnek, stb :D
Ezeken jobban izgulok, mintha fiúval lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!