Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal erős szexuális töltöttel bíró vicceket osztunk meg egymással,annak van bármi jelentősége?
Figyelt kérdés
A lánynak van barátja,elvileg felém semmilyen érdeklődése sincs(ezt egy ismerősömnek mondta). Azonban egy ideje amióta találkozunk vagy írogatunk egymásnak messengeren,akkor szinte csak szexel kapcsolatos poénokkal operálunk egymásnak,ami a másikra vagy saját magunkra reflektál és nagyon szívesen veszi ezt,ő is hasonlókkal vág vissza(ha nem imponálna neki,eszembe se jutna ilyesmi). Messengeren sokkal bátrabb,élőben mintha letagadná a dolgot,elvicceli,mert egyébként nagyon szégyenlős lány. Lányok,te poénkodnátok ilyen dolgokkal egy olyan fiúval is,aki nem érdekel titeket? Vagy lehet,hogy egyszerűen csak ilyen a humora?2022. ápr. 3. 01:45
1/11 A kérdező kommentje:
Az egész azzal kezdődött,hogy egy viszonylag ártalmatlan,de szexel kapcsolatos poént sütöttem el felé,ami nagyon bejött neki,azóta egyre bátrabban csinálom és ő is.
2022. ápr. 3. 01:46
2/11 anonim válasza:
Szimplán ponénkodás nem lejent semmit
3/11 anonim válasza:
A poénkodás már úgy tűnik be jön neki, de nem jelenti azt hogy ezen túl bármi más fog köztetek történni. Attól hogy elmesél az ember egy Móricka hogy képzeli a szexet típusú viccet még kell "pár" lépés ahhoz hogy valós szex is legyen belőle.
4/11 anonim válasza:
Van rá esély hogy nincs jelentősége, meg arra is hogy nagyon is van. Csak nem vállalja fel senki előtt. Mindenkinek azt mond amit akar, a saját gondolatait kizárólag ő ismeri. Van rá esély, hogy bejössz neki csak még ő maga sem tud róla, vagy nagyon is tud róla de nem tud neki ellenállni, és furdalja a lelkiismeret emiatt, ezért ezt ő így kezeli. Ha írogattok egymásnak, sokkal bátrabb és bevállalósabb, mert bármikor el tud menekülni, vagy ignorálni, és nem kell szembenéznie azokkal a kockázatokkal amik egy személyes beszélgetésnél felmerülnek. Egyébként túl kevés az információ, mi innen csak találgatni tudunk, de annak nincs értelme. Te mit akarsz tőle pl.?
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem ilyen Móriczka típusú viccekről van szó,hanem péniszhasonlatokról,utalásokat teszünk a szexre,érdeklődve hogy a másik hogy szereti,mindig elmondja,megírja hogy ő a nagy péniszt favorizálja,ezeket mind mind körülírva,valamilyen hasonlattal.
2022. ápr. 3. 05:46
6/11 anonim válasza:
5. Amúgy az is lehet, hogy csak ynnaora friendzone-t már, hogy ilyeneket is simán leír, mintha egy barátnőjével csevegne
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,igen ennek is meglehet az esélye. Régebben akartam tőle valamit,most már nem igazán,egyre ritkábban írogatunk egymásnak,csak kíváncsi voltam a válaszokra!
2022. ápr. 3. 05:51
8/11 anonim válasza:
Le tudnál írni egy pontos beszélgetést?
Csak h tisztába legyünk miről van szó
9/11 anonim válasza:
Volt hasonló helyzetem egy barátommal, csak ő még segédeszközöket is mutatott nekem, aztán tényleg olyan jóban voltunk, hogy segítettem neki választani, volt, hogy együtt vettünk, aztán nálunk szex lett belőle, de sajnos konkrétan megmondani nem lehet így:(
L
10/11 Dzsoki válasza:
Van. Boltban dolgozom. Az egyik,ma már volt kolléganőnmek azért,én meséltem hasonló tartalmú vicceket,sőt még időnként úgy is köszöntünk,hogy oldal-popsi-oldal alfelünkkel. Azután hozzáment a kenyeret szállítóhoz,aki vélhetően,nem mesélt neki ilyen vicceket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!