Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy viszonyultok az lmbtq...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyultok az lmbtq közösséghez és a pridehoz?

Figyelt kérdés
Személy szerint én el távolodom tőle, olyan mintha direkt célkeresztet rajzolnának magukra és utána panaszkodnak hogy "de hát én is ember vagyok" oké! Ki mondta hogy nem? Az emberek jó részét szerintem nem érdekli kinek mi a szexualitása és rá sincs írva senkire. Én személy szerint nem szeretem a nagy figyelmet és inkább beolvadok a nagy átlagba, a szivárványtól amúgy is fejfájást kapok.
2023. febr. 15. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem támogatom,nem az utcára való a szexualitás. Bi f.
2023. febr. 15. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biszexuális fiú vagyok. Én se támogatom. Nekem a szexualitás magánügy. Pont ez az egyik szépsége. Nem értem azokat, akik hirdetik magukról. Nekem sokkal izgibb titokban tartani.
2023. febr. 15. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az lmbtq közösség mint közösség nem érdekel. Mindenki azt csinál amit akar amíg ezt otthon csinálja és másokat ezzel nem nyaggat. A túlzott mértékű magamutogatás , a Pride meg ilyesmik viszont ellenszenvesek számomra. Nem akarom egy vadidegen emberről azt tudni , hogy hogyan, kivel csinálja. Én sem kötöm mások orrára a saját szexualitasom hogyan fejeződik ki. Ismerősök, barátok tudják melyik parton állok a többieknek semmi köze. Az, hogy ennyire nyomják, reklámozzák azt ami a magánügyük kéne , hogy legyen az nekem ellenszenves.
2023. febr. 15. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Közömbös vagyok a témakör iránt - abból az elgondolásból, hogy nem óhajtom semmivel sem támogatni a jelenség felszínen tartását.

Pontosan a műbalhé az, amivel megkapja a kellő figyelmet ez az idétlenség.

2023. febr. 15. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Biszex férfiként én úgy vagyok vele, hogy a szexuális életem éppúgy (néhány kivétellel) senkire se tartozó magányügyem, mint a bankszámlaegyenlegem vagy hogy milyen gyógyszereket szedek.

Nem érzem magam semmilyen közösséghez tartozónak és bizarrnak érezném azért felvonulni, hogy kinyilvánítsam azt, hogy a farkat és a puncit is szeretem.

2023. febr. 15. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahogy sok más közösségtől, úgy az lmbtq-tól is elhatárolom magam a sok toxikus tagja miatt. Nem tudok egyet érteni azokkal, akik szerint az bármire is jó hatással van, hogy bőrtangában meg minden más szexcuccban vonulnak a prideon, ezzel ellenszenvet kiváltva másokból. Ezzel csak azt érik el, hogy velük azonosítanak minden bi, homo és egyéb beállítottságú embert, akiknek ennyivel is nehezebb lesz erről beszélni a családjukkal, ennyivel is nehezebb lesz, hogy a kis környezetük elfogadja, mert velük lesznek azonosítva. Nem azzal, hogy ő személy szerint mit tett le az asztalra.

Semmilyen szexualitás nem tartozik az utcára, legyen az homo vagy hetero. Az is undorító, amikor egy lány és egy fiú úgy falják egymást, hogy ötven méterre is hallod a cuppogást.

29 bi F vagyok

2023. febr. 16. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.