Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok az lmbtq közösséghez és a pridehoz?
Közömbös vagyok a témakör iránt - abból az elgondolásból, hogy nem óhajtom semmivel sem támogatni a jelenség felszínen tartását.
Pontosan a műbalhé az, amivel megkapja a kellő figyelmet ez az idétlenség.
Biszex férfiként én úgy vagyok vele, hogy a szexuális életem éppúgy (néhány kivétellel) senkire se tartozó magányügyem, mint a bankszámlaegyenlegem vagy hogy milyen gyógyszereket szedek.
Nem érzem magam semmilyen közösséghez tartozónak és bizarrnak érezném azért felvonulni, hogy kinyilvánítsam azt, hogy a farkat és a puncit is szeretem.
Ahogy sok más közösségtől, úgy az lmbtq-tól is elhatárolom magam a sok toxikus tagja miatt. Nem tudok egyet érteni azokkal, akik szerint az bármire is jó hatással van, hogy bőrtangában meg minden más szexcuccban vonulnak a prideon, ezzel ellenszenvet kiváltva másokból. Ezzel csak azt érik el, hogy velük azonosítanak minden bi, homo és egyéb beállítottságú embert, akiknek ennyivel is nehezebb lesz erről beszélni a családjukkal, ennyivel is nehezebb lesz, hogy a kis környezetük elfogadja, mert velük lesznek azonosítva. Nem azzal, hogy ő személy szerint mit tett le az asztalra.
Semmilyen szexualitás nem tartozik az utcára, legyen az homo vagy hetero. Az is undorító, amikor egy lány és egy fiú úgy falják egymást, hogy ötven méterre is hallod a cuppogást.
29 bi F vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!