Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy viszonyultok a biszex srácokhoz? 19/F
Figyelt kérdés
En biszex vagyok, de a ferfiak csak szexualisan izgatnak, jarni csak novel tudnek. Gyakran vagyom szopasra, stb. Lanyok, titeket ez mennyire zavarna? Elony is lehetne nalatok?2020. márc. 20. 08:58
3/10 anonim válasza:
Tapasztalatom alapján egy barátnő-jelölt volt, akit ez zavart. Mióta tudatosult bennem, hogy biszex vagyok, azóta 5 barátnőm volt, hármat hidegen hagyott, kettőt meg kifejezetten izgatott... az egyiket annyira, hogy már engem zavart, hogy állandóan nyaggatott, hogy szexeljek már pasival is, mert meg akarja nézni. :D De "sajnos" ha szerelmes vagyok, nem vagyok képes mással összefeküdni.
5/10 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatban lennék vele akkor nem zavarna, hiszen úgyis csak velem foglalkozna. Ha meg félredug, akkor nem azért válna élettörténetem múltjává mert fiúval követte el, hanem mert megcsalt.
6/10 anonim válasza:
A párom biszex, szerinted? :) 32/N
8/10 anonim válasza:
Barinak jó lenne, de kapcsolatban ink nem. Mindig az van előttem h ha mennénk az utcán akk őnis ugxan úgy megnézne egy jó pasit, ahogy én is. Ez elég hervasztó lenne.
9/10 anonim válasza:
Egy kőkonzervatív nőt zavarná, de mondjuk te sem akarnál magadnak egy full konzervatív párt nem igaz?
Egyébként meg biszex v. sem tökmindegy ffi-vel vagy nővel lépsz félre, a félrelépés az félrelépés.
Ha a vágyaidról nem akarsz lemondani akkor keress nyitott gondolkodású nőt akivel hármasozni tudtok időnként - úgy legalább korrekt leszel vele is.
10/10 Bacardiboykvar válasza:
Én kb. ugyan így vagyok vele, mint a kérdező, hogy kapcsolatot csak nővel tudnék elképzelni, viszont érdekelnek az enyhe bi dolgok. Eddig még nem sikerült viszont olyan nőt találnom, akinek ez bejött volna. 44éves bi pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!