Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy viszonyultok a biszex srácokhoz? 19/F

Figyelt kérdés
En biszex vagyok, de a ferfiak csak szexualisan izgatnak, jarni csak novel tudnek. Gyakran vagyom szopasra, stb. Lanyok, titeket ez mennyire zavarna? Elony is lehetne nalatok?
2020. márc. 20. 08:58
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Zavarna
2020. márc. 20. 09:10
 2/10 anonim ***** válasza:
7%
Qurva vagy
2020. márc. 20. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Tapasztalatom alapján egy barátnő-jelölt volt, akit ez zavart. Mióta tudatosult bennem, hogy biszex vagyok, azóta 5 barátnőm volt, hármat hidegen hagyott, kettőt meg kifejezetten izgatott... az egyiket annyira, hogy már engem zavart, hogy állandóan nyaggatott, hogy szexeljek már pasival is, mert meg akarja nézni. :D De "sajnos" ha szerelmes vagyok, nem vagyok képes mással összefeküdni.
2020. márc. 20. 09:24
 4/10 anonim ***** válasza:
7%
Fuj ge..i
2020. márc. 20. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly kapcsolatban lennék vele akkor nem zavarna, hiszen úgyis csak velem foglalkozna. Ha meg félredug, akkor nem azért válna élettörténetem múltjává mert fiúval követte el, hanem mert megcsalt.
2020. márc. 20. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
A párom biszex, szerinted? :) 32/N
2020. márc. 20. 10:00
 7/10 anonim ***** válasza:
9%
Fùj
2020. márc. 20. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Barinak jó lenne, de kapcsolatban ink nem. Mindig az van előttem h ha mennénk az utcán akk őnis ugxan úgy megnézne egy jó pasit, ahogy én is. Ez elég hervasztó lenne.
2020. márc. 20. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Egy kőkonzervatív nőt zavarná, de mondjuk te sem akarnál magadnak egy full konzervatív párt nem igaz?

Egyébként meg biszex v. sem tökmindegy ffi-vel vagy nővel lépsz félre, a félrelépés az félrelépés.

Ha a vágyaidról nem akarsz lemondani akkor keress nyitott gondolkodású nőt akivel hármasozni tudtok időnként - úgy legalább korrekt leszel vele is.

2020. márc. 20. 11:54
 10/10 Bacardiboykvar ***** válasza:
100%
Én kb. ugyan így vagyok vele, mint a kérdező, hogy kapcsolatot csak nővel tudnék elképzelni, viszont érdekelnek az enyhe bi dolgok. Eddig még nem sikerült viszont olyan nőt találnom, akinek ez bejött volna. 44éves bi pasi.
2020. márc. 21. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!