Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Hogy viszonyultok a magas srácokhoz?
197 centi vagyok, azért kérdezem a dolgot, hogy lehet e akadály a magasságom valamilyen téren. Nem visszataszító számotokra ha egy fiú ennyire magas? (Nem pálcika vagyok, mielőtt kérdezné valaki)
17/F
Nem akartam kérdezni :)
Egyébként szerintem nem visszataszító, illetve nem is akadály.
Dehogy nekem pont hogy amgas srácok jönnek be bár vicces mert egy röpke 40 cmel vagyok alacsonyabb nálad
16L
Nekem nem az eseteim, mert én nagyon alacsony vagyok 😅 de pl. barátnőim 175 és 177 centisek, ők nagyon szeretik az ilyen nagyon magas pasikat.
Szerintem te is a magasabb lányok közt nézelődj elsősorban:) persze nem baj az sem, ha egy alacsony(abb) tetszik, ha nem zavar senkit a nagy különbség.
Na haver majdnem akkor vagy mint én😂 . Azert ez nem tul gyakori Xd . Amugy szerintem is nehezebb magas srac ként barátnőt talalni. Pedig én se vagyok pálcika alkat...
18/F (utoljara kb.1 eve mertem a magassagom akkor voltam 203 cm😂😂).
Volt itt pár hete egy hasonló kérdés, oda is többen írtak, hogy nem hátrány. :)
Én 160 cm vagyok, de ha egy magas srác jönne be, nem lenne hátrány a magassága.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!