Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » LÁNYOK! Hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Hogy viszonyultok a magas srácokhoz?

Figyelt kérdés

197 centi vagyok, azért kérdezem a dolgot, hogy lehet e akadály a magasságom valamilyen téren. Nem visszataszító számotokra ha egy fiú ennyire magas? (Nem pálcika vagyok, mielőtt kérdezné valaki)

17/F

2019. jún. 15. 22:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Birom hogy az alacsony fiuk lepontozzak azokat akik irjak hogy nekik bejonnek a magas sracok 😀😀

En vonzonak talalom, es (bocsi alacsony fiuk) de szinte az osszes lany ismerosom a magasabb fiukt reszesiti elonyben.

197 cm az nagyon magas de ne aggodj, a legtobb korodbelu lanynak tetszik:) Pl en 162 cm vagyok es akivel keringoztem az van vagy 180+ cm, es nekem nagyon tetszett hogy ilyen magas.

2019. jún. 17. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem akadály, mert én is 173 cm vagyok
2019. jún. 17. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
A leglényegesebb és legértékesebb tulajdonság
2019. jún. 17. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Szeretem a magas srácokat. Főleg, hogy előttem állandóan alacsonyabb fiúk sétálnak el, és én érzem magam kellemetlenül. 171 cm vagyok.

16/L

2019. jún. 18. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:
De irtózom a nádszál vékonyaktól. :)
2019. jún. 18. 23:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Mivel én 178 cm vagyok ezért kifejezetten örülnék egy magas fiúnak, de valahogy az utcán sosem találkozok egyel sem. 16/L
2019. jún. 30. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!