Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányokhoz szól a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányokhoz szól a kérdésem. Ti hogyan viszonyultok az édeshármashoz?

Figyelt kérdés
Izgat, közömbös, vagy inkább a hagyományos, páros szex hívei vagytok? Esetleg ki is próbáltátok már, vagy akarjátok? Kort is írjátok légyszi

2021. okt. 17. 01:52
 1/5 anonim ***** válasza:
11%

Sia nekem tecik ha gondolod irhac 97/osz

(Oregasszony)

Lesbian vok

De makszimun 20evesig

2021. okt. 17. 02:51
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ. Pl.kapcsolatban kizárt. Nem élvezném azt, hogy a párom megdug egy másik nőt, ezt nem szeretném végignézni, attól még, hogy biszex vagyok attól még hűséges is és a páromtól is elvárom ugyanezt. Annyira gáz mikor egy pasinak azért kéne biszex csaj mert azzal lehet édeshármasozni...pedig ez nagyon nem így működik, az emberek el vannak tévedve...
2021. okt. 17. 06:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen nyitott vagyok rá így hogy van párom, de szingliként is így lenne. 30N
2021. okt. 17. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Kizárt, minden kapcsolatom monogám.
2021. okt. 17. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom. Konkrétan dupla élvezet. Bizonyos szabályokkal, de kifejezetten jó.
2021. okt. 18. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!