Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, nektek volt már részetek édeshármasban? Akár 2 fiú egy lány, akár 2 lány 1 fiú felállásban.
Kíváncsi vagyok, milyen lehet, és szeretnék tapasztalatokat hallani, hogy másoknak milyen volt. :)
18/f
Ja, hát volt egy prosti aki írta, plusz 10 ezerért ott lesz a barátnője is, nekem megért 35-öt a dolog, jó volt.
21/F
Volt barátomat leptem meg még egy lánnyal.
Kicsit izgultam tetszeni fog e neki a dolog, de nagyon élveztük mindketten, elég heves lánnyal volt dolgunk és csak minden jött magától. Minden percet kielveztunk harmasban.
22l
Mindket felallasban volt reszem
Nagyon elveztem mindket esetben mivel odafigyeltunk arra hogy mindenki elvezze
25
mind két verziót próbáltam. a 2 fiú 1 lány az jó volt, nagyon megdugtak:) a 2 lány 1 fiú az nem jött be mert nincsenek bi hajlamaim, mint utólag kiderül. azért kinyaltam, de nem izgatott a dolog, azóta se.
38N
2f+1n felállásban voltam többször is. Minden alkalommal ugyanazokkal a partnerekkel. Nagyon élveztük, leginkább azért, mert mindenki csinálhatott mindent mindenkivel.
F/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!