Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy viszonyulnátok egy ilyen helyzethez?
Van egy kolis lány akivel az utóbbi időben eléggé összehangolódtunk, párszor már le is feküdtünk. Kb már kapcsolatnak mondtam volna míg fel nem vetette a hármast, mármint mi ketten plusz egy srác. Egy olyan srácra gondolt akivel még előttem szexelt pár alkalommal (biszex a srác) én is ismerem, nincs vele problémám. Csak mondta hogy hármast úgy szeretne hogy mi is egymással csináljunk ezt azt a sráccal. Mindig is érdekeltek más srácok farkai meg elméletben érdekelt milyen lenne fiúval, de gyakorlatban nem tudom milyen lenne. Kicsit parázok igent mondani erre, mert mi lesz ha ez tönkre tesz mindent, akár a barátságot akár ezt a kapcsolatot.
Akik voltak hasonló helyzetben ti mit tanácsolnátok?
Én mindig úgy képzeltem hogy ha ráveszem magam hogy kipróbáljam sráccal akkor titokban keresek egy srácot akivel kipróbálom és nem fog kiderülni ha egyáltalán nem jönne be illetve hogy fiúval is szexeltem és senki sem sérülne 😅
21f 19l és a másik srác 19
Itt rengeteg szabály van, amit nektek kell előtte megbeszélni.
De ha csak barátok vagytok akkor is teljesen más.
Van olyan hármas is hogy te hozzá se nyulhatsz a másik pasihoz, mindketten csak a lányt kényeztetitek aki csak egyikőtökkel smárolhat vagy egyikkel se.
Sérülés esélye NAGY, főleg ha szerelmesek vagytok.
Egyébként meg nagyon jó élmény, tapasztalás. Másképp fogod látni a dolgokat.
Ne akarj birtokolni senkit.
Csináltam mar ilyet.
Ha megvan a bizalom, jó élmény lesz
#1 Én már ezt kapcsolatnak nevezném ami köztünk van, legalábbis szabadidőnkben jó részt együtt vagyunk, folyamatosan beszélünk minden fele témáról, reggel elsőnek egymásnak írunk, este egymásnak utoljára stb stb…
A lány kifejezetten úgy szeretné ha egymást is kényeztetnénk a sráccal akár orálisan akár análban és úgy szeretne becsatlakozni.
Miért akarnék birtokolni bárkit is? Mivel jött ez le neked?
Eleve nagyon nem hiszek a hármasban, de úgy hogy konkrét ember van akit szeretne... nagyon komolytalannak tűnik.
Amúgy meg semmit se tennék más kedvéért ami nekem nem jó.
Én a helyedben megbeszélném, hogy oké, egy hét múlva hozzuk össze. Közben meg van egy heted, hogy kipróbáld fiúval, hogy tetszik-e vagy sem. Ha bejön, akkor tök jó, mehet a hármas. Ha meg nem jön be, akkor meg nem fogsz kellemetlen helyzetbe kerülni, mert le tudod mondani előtte. (és persze az is kiderül, hogy nem vagy biszex)
"Először le kell sz*pnod pár f*szt, hogy ráébredj, hogy nem szeretsz f*szt sz*pni." X. Ráma thaiföldi király
Szerintem nem ártana a csajjal tisztázni, hogy mi is van köztetek. Mert kicsit az az érzésem, hogy a fejében csak a dugópajtija vagy, akivel kipróbálhatja az extrább vágyait.
Sok olyan sráccal beszéltem, akinek a hármas tönkretette amúgy a kapcsolatát (igaz, ezek meleg kapcsolatok voltak, de szerintem a dinamika ugyan az.)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!