Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy lehet kigyógyulni biszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kigyógyulni biszexualitásból?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még azonos nemmel de nem is fogok. Csak gondolat szinten vannak vágyak. Hogy tűntessem el őket? Én heteroszexuális vagyok és leszek is!!!!

Köszönöm a segítséget

2023. jan. 8. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
bisexnek lenni a legkirályabb éld ki magadat aztán ha találsz valakit akivel jól kijössz akkor megmaradsz nála és ennyi :)
2023. jan. 9. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mintha olyan könnyű lenne találni olyat,akivel jól ki lehet jönni...

Pedig egy diszkrét és rendszeres bi haver sokat ér - meg kell becsülni. Főleg, ha talál az ember.

2023. jan. 9. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
#11 Egyet értek, én hálás vagyok, hogy bi vagyok :)
2023. jan. 9. 11:32
 14/14 anonim ***** válasza:
57%
Krúbi koncerten engem már kétszer kigyógyítottak!!! Eddig mindíg sikeres volt most megyek a harmadik kigyógyításra is.
2023. jan. 10. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!