Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyorsan elélvezek miután a fiúval cserélünk? Mit tegyek?
21 éves fiú vagyok, van egy biszex társaságunk melyben 4-en vagyunk. Két lány (20 és 23 évesek) és rajtam kívül van egy 22 éves srác.
Általában előszőr a két lánnyal foglalkozunk felváltva, aztán mi a fiúval egymással, először orálisan, majd análisan is.
Mostanában úgy érzem valami nem stimmel velem. Amikor a fiú beteszi nekem és elkezd mozogni bennem már majdnem attól elélvezek, de valahogy kibírom. Aztán mikor váltunk jön a meglepetés, lökök kb. ötöt és máris elélvezek. Eddig ilyen gondom sosem volt, és most is csak azután van miután a fiú nekem már berakta. Egészen addig míg csak orálisan kényeztetjük egymást és a lányokkal szexelünk semmi gond.
Mit tudnék tenni? Másnál is volt, vagy van ilyen?
Válaszokat előre is köszönöm!
A megoldás az, ha te rakod be előbb a pasinak.
Amikor meg ő rakja be neked, akkor meg közben szopjanak a csajok azt lőd szét a szájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!