Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival voltam és nem éreztem semmit se, ez most azért van, mert meleg vagyok?
Egy ideje rájöttem, hogy nekem bejönnek a fiúk is. Úgy alakult, hogy szexuális kapcsolatom csak fiúkkal volt. Ezért elhatároztam, hogy elmegyek egy prostihoz. Amikor ott voltam akkor felizgultam rá és megtörtént az aktus, de olyan furának éreztem. Olyan óvszert használtunk amivel nem is éreztem és a vonzalmam se volt meg iránta. Ennek ellenére első körben elmentem, de másodjára már nem.
Ez most azért van, mert prostival voltam és nem volt meg az érzelem vagy azért, mert igazából nem vonzódom a nőkhöz?
szerintem a gumi miatt. tényleg béna gumiban. meg a prostival elég lélektelen az egész. ebből nem vonj le túl sok következtetést.
meg eleve nem kell ilyeneken gondolkodom, hogy most mi vagy. akivel találkozol és vonz azzal legyél. de ezek alapján simán lehet az nő is.
Az lenne fura ha éreznél valamit az igénytelen prostival.
Csodálom hogy van gyomrod hozzájuk.
Ha felizgultál tőle, fel tudta állítani a farkad, és még gumiban el is tudtál élvezni vele, sőt, utána újra felállt, csak már azt az aktust nem tudtad élvezéssel zárni, tuti, hogy nem vagy full meleg.
Biszex vagy. Még az is lehet, hogy a srácok jobban vonzanak szexuálisan. De úg érzem, a csajok közül is van, aki bejönne neked.
Az érzelem hiánya lehetett az érdektelenséged oka, meg az, hogy inkább feladatnak érezted az egészet, és belül nem igazán kívántad azt a prostit, csak túl akartál esni rajta, hogy végre lánnyal is elveszítsd a szüzességedet.
Hány éves vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!