Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kigyógyulni biszexualitásból?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam még azonos nemmel de nem is fogok. Csak gondolat szinten vannak vágyak. Hogy tűntessem el őket? Én heteroszexuális vagyok és leszek is!!!!
Köszönöm a segítséget
2023. jan. 8. 21:00
2/14 anonim válasza:
Az ilyen bűnösökön csak Jézus ereje segíthet.
3/14 anonim válasza:
Nincs mese, téged ki kell heréltetni.
4/14 anonim válasza:
Ez nem elhatározás kérdése, ha biszex vagyok, akkor biszex vagy. Nekem viszonylag enyhe vágyaim voltak, amik sokat enyhültek, így mire 28 lettem, el is múltak nagyrészt, mivel az ember az évek alatt lenyugszik. De ehhez az kellett, hogy én alapvetően tényleg heteró vagyok. Bizonyos vágyak néha erősebbek voltak, leginkább, amikor elnyomtam őket - ettől függetlenül bármennyire is erős volt, sose éreztem arra ingert, hogy a valóságban is kiéljem őket, mindenféle félelemtől, homofóbiától vagy akármitől függetlenül. Van 1 olyan típus, akit izgatnak fantáziaszinten egynemű dolgok, de a valóságban nem tenné meg. Nőknél is van ilyen. De ha nálad ez erősebb, akkor erősen kérdéses, hogy "elmúlik-e". "Elmulasztani" pedig nem fogod, vagy ilyen vagy vagy amolyan.
5/14 anonim válasza:
Nem betegség ezért sehogy, elfojtani meg minek? Nem a sötét középkorban élünk. S.zopj le egy lőcsöt aztán lehet nem is tetszik, csak kíváncsi voltál, de nem bi.
6/14 anonim válasza:
A saját szexualitásodból nem tudsz kigyógyulni. Ez nem olyan, hogy baktériumok okozzák, és csak meg kell ölni őket, hogy meggyógyulj. Biszexuálisnak születtél.
7/14 anonim válasza:
Vezekelj megfelelő módon és akkor az Úr leveszi rólad a sátáni rontást amik a bűnös gondolatokat okozzák.
8/14 anonim válasza:
Na most hetero, biszex, homo pont nem mindegy? Ezek csak szavak amiket az emberek magukra vagy másokra aggatnak. Az ókori népeknek szavuk se volt ezekre a jelenségekre, csak dugtak akivel dugtak.
Én is elsősorban az ellenkező nemre bukok, de igen vannak olyan hajlamaim is fantázia szintjén. Most mi van ebben?
9/14 anonim válasza:
De volt szavuk rá az ókorban. Az ókoriak egyáltalán nem voltak hülyék. Kiépítettek 1 civilizációt a semmiből, megalkották a filozófiát, a matematikát és a tudomány alapjait. Pontosan tudták, hogy van olyan, aki az azonos nemhez és van aki az ellenkező nemhez vonzódik és erre volt is reakció. A görögök és a rómaiak elfogadták/szerették, az ábrahámi vallások elítélték.
10/14 anonim válasza:
Igen pontosan tudták, hogy létezik a jelenség, csak nem címkézték fel mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!