Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nem stimmel a legjobb barátnőmmel talán biszex lenne?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete a legjobb barátnőm nagyon furán kezdett el viselkekdni velem ezzel azt értem hogy amikor áthív engem magához akkor pedig a lábát rám teszi a combját pedig az enyemhez teszi aztán pedig hozzám bújik és negfogja a kezem... Ezek után pedig elkezd nekem arról beszélni hogy leakarja vágatni rövidre a haját és aztán pedig a lányok felé húzni. Meg még mutatott nekem videókat ahol 2 lány csókolozik. Én úgy tudom hogy ő hetero és csak pasikkal tud elképzelni kapcsolatot. Vissza térve amiket leírtam nincs olyan nap hogy ne hívna engem telefonom plusz áthív magához mindennap utána pedig hogy menjünk sétálni. És aztán amikor sétálunk a kezem mindig megfogja és addig nem engedi el ameddig oda nem érünk a helyre ahova szeretnénk menni. Mit szóltok biszex lehet a legjobb barátnőm es megérné-e hogy rakerdezzek? Én 18/L L vagyok és tudja a legjobb barátnőm hogy leszbikus vagyok.2023. jan. 4. 18:56
11/12 anonim válasza:
"leakarja vágatni rövidre a haját és aztán pedig a lányok felé húzni."
Ennél egyértelműbben nem mindhárom volna, max úgy, hogy bi vagyok.
12/12 anonim válasza:
Ezt hívják flörtölèsnek.
2 módon reagálhatsz rá:
1. A következő alkalommal elkapod
2. A következő alkalommal nem ugrasz első füttyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!