Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Azt álmodtam, hogy a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodtam, hogy a legjobb barátnőmmel szexelek, ez gáz?

Figyelt kérdés
Elmondjam neki? Kiakadna? Heterók vagyunk mindketten, mit álmodtam ilyet?????
2022. nov. 29. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy gáz! Az meg a te döntésed, hogy elmondod-e neki vagy sem. A miértjét ne keresd az álmoknak, én is álmodtam már hasonlót.
2022. nov. 29. 17:30
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem gáz abszolút. Ha lány lennék, simán kipróbálnám azt, hogy milyen lehet egy másik csajjal a szex.
2022. nov. 29. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
#2 és fiúként miért nem tudod?
2022. nov. 29. 17:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem derül ki, még az is lehet, hogy tetszene neki. Ha már kérdést is kiírtál róla akkor valószínűleg több ez számodra, mint puszta álom. Valószínűleg izgatott is téged amivel nincsen semmi baj.
2022. nov. 29. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Heteró nő vagyok, és sosem volt nővel szexuális tartalmú álmom. Kizárólag férfiakkal. Kérdező, benned lappang a biszexség.
2022. nov. 29. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
#5 "lappang" lol a covid lappang nem a biszexualitás🤣
2022. nov. 29. 23:57
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Nyugodtan röhögj 6-os, de egy heteró még álmában sincs szexuálisan a saját nemével. A kérdezőben pedig tudat alatt lappang a biszexualitas, ezért álmodta azt amit. Pszichológia, de gondolom fogalmad sincs a pszichológiáról, leragadtál a vigyorgók valamin ha nem értem, 2 éves szinten.
2022. nov. 30. 07:41
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

#7 nekem heteroszexuális fiúként volt olyan álmom hogy az anyámmal és a húgommal szexelek. De valóságban kicsit sem akarnám ezt..

Szóval, szerintem nem lehetetlen hogy heteró, és leszbikus álma volt.

2022. nov. 30. 07:46
 9/13 A kérdező kommentje:

Én is szexeltem álmomban csaladtaggal,valóságba soha nem jutna eszembe.

A csaj egyébként nem túl szép, tehát ha érdekelnének a nők, ő kifejezetten nem tetszene. A kisugárzása sem túl megnyero

2022. nov. 30. 16:57
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
#3 Mert nem vagyok lány. Szerintem sok hetero lány is szépnek tarthat egy másik női testet.
2022. nov. 30. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!