Miért álmodtam a volt legjobb barátnőmmel?
Sziasztok!
3 hónapja nem beszélek a barátnőmmel mert összevesztünk!Azóta ő keresett,de gondoltam jobb neki úgy a kapcsolata ha nem vagyok benne!(Ugyanis van egy barátja)
Nem szeretném részletezni h miért vesztünk össze!Szval 3 hónapja nem beszéltünk ő még az első hónap végén rámírt amire én ugye nem reagáltam a fent említett dolog miatt és azóta ő semm keresett!Egy középsuliba járunk de más osztályba,ezert mindig látom!Eddig bennem az volt,h jobb h már nem vagyunk barátok,nem is igazán fájt mert miatta már összevesztünk 5 hónapra!
A lényeg h tegnap este azt álmodtam,h oda mentem hozzá és elkezdtünk beszélgetni,nevetgélni majd a végén megöleltük egymást!Én nem gondoltam rá mostanában,viszont 1 hete gondolkodtam azon h beszélnem kellene vele,h miért hagytam ott őt!
Végül nem mentem oda hozzá!Majd jött ez az álom,felkeltem és arra gondoltam h írok neki egy levelet amiben leírom h miért volt mind ez!(ő is az 5 hónapnál írt nekem!)
Megtudnátok mondani h miért álmodtam vele?
Válaszokat és ha végig olvastátok azt nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!