Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan közöljem a legjobb barátnőmmel, hogy beleszerettem?
Ő 20 éves, én 24. Egy egyetemre járunk, és lassan 1,5 éve vagyunk legjobb barátok. Én többet kezdtem érezni iránta már a karantén előtt, de azóta rengeteget videóchateltünk és beszélgettünk, és most már bátran állítom, hogy szerelmes vagyok belé. Pár napja láttam az egyik helyszíni vizsgánál, és kb. meghasadt a szívem, hogy nem tudom elmondani neki, amit érzek.
Tudja, hogy biszex vagyok, és azt is, hogy eddig még csak lányokkal jártam, férfiakkal nem jött össze soha a dolog.
Ő is említette, hogy lehet vannak biszex hajlamai, de tudom róla, hogy nem vállalja nyíltan és még sosem volt lánnyal még csókra sem. Lehet, hogy csak fantázia szinten érdekli a dolog?
Az is frusztál, hogy míg ő már volt férfival, én idősebbként még szűz vagyok, mivel csak lányokkal voltam eddig, és csak nyalás volt velük meg dörzsizés.
Ti hogy mondanátok meg neki? Egyáltalán érdemes kockáztatni a barátságot?
Csináld.
Furán hangzik, de jobban bánnád utólag, ha sose mondanád el...
Mondd el, és ha nem akar ezután barátnőd lenni - mondd neki hogy te továbbra is segíteni fogsz neki mint barát, és maradjatok csak barátok ha ő részéről nem okés, mert te ő benne bízol mint barát és az erős őszinte barátságot nem akarod elveszíteni és elmondtad ezt mert őszinte a barátság, és hogy ne legyenek ilyen titkok egymás között ha megbíztok egymásban. ^^”
Sok sikert a barátságotokhoz! c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!