Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, hogyan közöljem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan közöljem a legjobb barátnőmmel, hogy beleszerettem?

Figyelt kérdés

Ő 20 éves, én 24. Egy egyetemre járunk, és lassan 1,5 éve vagyunk legjobb barátok. Én többet kezdtem érezni iránta már a karantén előtt, de azóta rengeteget videóchateltünk és beszélgettünk, és most már bátran állítom, hogy szerelmes vagyok belé. Pár napja láttam az egyik helyszíni vizsgánál, és kb. meghasadt a szívem, hogy nem tudom elmondani neki, amit érzek.

Tudja, hogy biszex vagyok, és azt is, hogy eddig még csak lányokkal jártam, férfiakkal nem jött össze soha a dolog.

Ő is említette, hogy lehet vannak biszex hajlamai, de tudom róla, hogy nem vállalja nyíltan és még sosem volt lánnyal még csókra sem. Lehet, hogy csak fantázia szinten érdekli a dolog?

Az is frusztál, hogy míg ő már volt férfival, én idősebbként még szűz vagyok, mivel csak lányokkal voltam eddig, és csak nyalás volt velük meg dörzsizés.

Ti hogy mondanátok meg neki? Egyáltalán érdemes kockáztatni a barátságot?

2020. jún. 12. 12:31
A kérdező szavazást indított:
Mondd el neki, ha tényleg szerelmes vagy belé.
Ne mondd el neki, a barátságotok többet ér ennél, még akkor is, ha komolyak az érzéseid.
Mesélj neki egy ismerősödről, akinek ez a problémája, és nézd meg, hogy reagál.
Egyéb (leírom)
25 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinteség mindig nyerő. Ha tényleg jó barát meg tudjátok beszélni, bármi is az ő hozzáállása.
2020. jún. 12. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedem, csak azért félek is, mert nem szeretném elveszíteni őt. Soha nem volt korábban még ilyen őszinte és megbízható barátom.
2020. jún. 12. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Csináld.

Furán hangzik, de jobban bánnád utólag, ha sose mondanád el...

2020. jún. 12. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el, és ha nem akar ezután barátnőd lenni - mondd neki hogy te továbbra is segíteni fogsz neki mint barát, és maradjatok csak barátok ha ő részéről nem okés, mert te ő benne bízol mint barát és az erős őszinte barátságot nem akarod elveszíteni és elmondtad ezt mert őszinte a barátság, és hogy ne legyenek ilyen titkok egymás között ha megbíztok egymásban. ^^”

Sok sikert a barátságotokhoz! c:

2020. jún. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!