Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátomba?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek, nagyon félek, hogy elveszíthetem emiatt...

Érdekel a pszichológia, sokat olvasgatok a szexuális irányulságokról és azt vettem észre magamon, hogy hasonló "tüneteket" mutatok.

Egy elég rossz helyzeten vagyok túl, (a szüleim válnak, a bátyám elköltözött, és az iskolában is bántalmaznak, ezzel visszahozva a másik iskolámból hozott félelmeimet) sajnos vagdostam magam és rászoktam a cigire is, de ezeket sikerült abbahagynom.

A pszichológusom szerint társfüggő vagyok (ami annyit jelent, hogy emberek idealizálok, megfelelési kényszerem van, önbizalomhiány, félek a visszautasítástól...stb.) és nem tudom eldönteni, hogy tényleg szerelmes vagyok e a legjobb barátnőmbe, vagy csak minden erőmmel bele kapaszkodok, mivel félek egyedül maradni.

Kiskoromtól kezdve más voltam mint a többi lány, egyszer a bátyám meg is kérdezte (persze nem rosszindulatból), hogy vonzódom a saját nememhez vagy sem. Nem tudtam válaszolni.

Most pedig azon kaptam magam, hogy arra gondolok, hogy milyen lenne megcsókolni, vagy szeretnék beletúrni a hajába. Minden időm vele akarom tölteni, segíteni szeretnék neki amiben csak tudok.

Most mi van? Ez csak a hormonok és félelem, vagy igazi érzések?

2018. szept. 6. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Hasonló helyzetben vagyok. Sétáltunk este es megfogta a kezem.. olyan boldog voltam,ugy érzem ő a világ szamomra.

Viszont a kérdésre válaszolva azt kene átgondolni,hogyha sok barátod lenne es bárkit megkaphatnál akkor is ő kéne e.

2018. szept. 6. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugye már nem vagdosod magad??

Hidd el tudom h mit érzel....

Szerintem Szereted őt de csak barátként

Csak a depresszió miatt érzed úgy h ő a mindened mert csak ő van melletted

Szerintem így van...vagyis velem így volt

De ha beleszerettel akkor sincs semmi baj

Remelem érted h mire akarok kilyukadni

2018. szept. 6. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

"csak a hormonok ... vagy igazi érzések?"

Nem véletlenül beszélnek neuroendokrin rendszerről. A hormonoknak és az idegrendszernek nagyon szoros kapcsolata, a hormonális változások érzelmi változásokkal is járnak.

2018. szept. 7. 07:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves #2! Nem már nem vagdsodom magam, de még mindig nehéz nem arra gondolni. Már "haladok". :)
2018. szept. 7. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek elég bonyolult dolgok. Ha te magad nem tudod eldönteni, akkor szerintem mi sem fogjuk tudni. Ha jársz pszichológushoz, akkor esetleg meséld el ezt neki, és talán ő többet tud segíteni.
2018. szept. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!