Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki hogy erre vágyom? (F 22)
kötekszel :) ha úgy kérdzem hogy "Biszex fiú vagyok. Nem izgat a szex más sráccal, de de nagyon felizgatna, ha egy nagyobb farkú, szexuálisan sikeresebb srácot csodálhatnék, és szolgálhatnék, mesélne a kalandjairól és irigykedhetnék, stb. Más is van vele így?"
Akkor képes vagy rá rendesen válaszolni? Így már megfelel neked is?
Kérdező, ha legközelebb szeretnéd megkímélni magad ettől a dögunalmas ki micsoda eszmefuttatástól, egész egyszerűen kiteszed a kérdést anélkül, hogy elkezdenéd bárminek is vallani magad. Oké, oda lehet írni, hogy figyelem, nem 6aszást keresel, vannak csőmelegek is ezeregy okból úgy, hogy közelébe se néznének egy faroknak, viszont vannak egyéb elvont fétiseik, meg fogják érteni.
Ahhoz viszont, hogy náladnál jobb fiúra akadjál (legalább eszmefuttatás szintjén is), nem ártana, ha inkább jellemeznéd tetőtől talpig a testi-lelki adottságaidat, (ha nem is nyilvánosban) különben nem tudhatjuk, túl tudnánk-e téged bármiben is szárnyalni. Aztán az is egy érdekes kérdés lenne, hogy vágysz-e az efféle férfi-lélek számára megalázó kisebb vagyok, senki vagyok szituációrakra, meg miért is. Én mondjuk nem találnék örömet benne, hogy egy bármilyen értelemben gyengébbet tesileg-lelkileg "tapossak", "lealázzak", kérkedjek előtte, ha én lennék a jani, nem vagyok az, de minden bizonnyal volna rá ember ebben az igen csak elaljasult társadalomban, ami másról se szól, mint az erősködésről, gyengébbek megszégyenítéséről...
"Szolgálni" Azt meg hogy érted? Felásnád náluk a kertet, vagy mi? Ezt is kifejthetnéd...
Kérdező!
Vannak fokozatok.
Hetero akkor vagy, ha nem érdekel ez a téma.
Te biszex vagy, de a skála széle felé. Aztán lehet, hogy ha kipróbálod, akkor rájössz, hogy mindig is érdekelt...
Folytatás:
Szerintem valahol jogos, hiszen ha valaki azt mondja, hogy ő biszexuális, akkor mindenki arra gondol hogy nővel és férfival is le tud feküdni
Akkor lehet úgy mondani, hogy biszex hajlamai vannak.
Heteró nem akarja kipróbálni sem az ilyeneket!
Szerintem se ciki. Én meleg vagyok, nővel nem szexelnék. Viszont ha lenne rá lehetőségem akkor egy nekem tetsző lány meztelen testét végigsimogatnám és felfedezném, hogy hogy néz ki. Esetleg még be is raknám neki, hogy az milyen érzés. (Tudom, hogy ha berakom, az már szexnek számít.) Nem vágyok szexre, de a megfelelő lánnyal, a megfelelő környezetben szívesen kipróbálnám ezeket és hallgatnám ahogy mesél a pasikkal való kapcsolatairól.
Összességében nem ciki. Van ilyen. Olyan is van akit az izgat ha gyertyaviasszal öntik le a testét, én még a látványától is roszul vagyok. El kell fogadni ha erre vágysz és azt is, hogy lesz aki rosz szemmel néz rád emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!