Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki hogy erre vágyom? (F 22)
Figyelt kérdés
alapvetően hetero vagyok, de nagyon felizgatna, ha egy nagyobb farkú, szexuálisan sikeresebb srácot csodálhatnék, és szolgálhatnék, mesélne a kalandjairól és irigykedhetnék, stb. Más is van vele így?2022. dec. 16. 20:09
11/29 anonim válasza:
Jav: nem ciki hogy erre vágysz stb lásd előző folytatása.
12/29 A kérdező kommentje:
Akár hiszed akár nem, nekem ez a vonal annyira nem fontos. Azért írtam hogy alapvetően hetero vagyok, mert fizikailag semmi szexuálisat nem akarnék férfitől. Az hogy ciki-e, nem erre a részre vonatkozott. Ha te ezt biszexnek hívod, hívd annak, engem nem zavar, de én személy szerint azt tartom binek, aki mondjuk fizikailag vonzódik férfiakhoz
2022. dec. 16. 22:42
13/29 anonim válasza:
Ne haragudj ha túl személyes a kérdés, de kisebb korodban nem molesztált felnőtt férfi? Vagy verbálisan nem bántalmaztak hosszútávon?
Ebből adódóan kialakulhat ilyesmi szexuális gondolkodás. (mert hetero srácnál ez bizony nem szokványos)
14/29 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére semmi ilyesmi nem történt soha :)
2022. dec. 16. 23:02
15/29 anonim válasza:
Biszex vagy. Viszont nyilvánvalóan nem akarsz szembenézni ezzel, ezért eszement módon megmagyarázod magadnak hogy miért nem vagy az. Na ez a ciki!
16/29 A kérdező kommentje:
:D hát ha ennyire akarod. elhiheted nem erről van szó, ugyanis nem zavarna, ha biszex lennék.
2022. dec. 16. 23:13
17/29 anonim válasza:
Plusz ha valóban heteró vagy, miért nem a heteró kategóriába írtad ki ezt a kérdést? Na ugye-ugye, te kis önámító hamis.
18/29 anonim válasza:
Nem zavarna ha biszex lennél? Dehogynem. Hiszen saját magadnak mondasz ellent. De ennek a rávilágítada már a pszichológus feladata. Sok sikert az önazonossághoz!
19/29 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem miért nem lehet megérteni, hogy mi a kérdés lényege. Oké, ha ez szerinted biszexség, akkor az. A kérdést ez nem válaszolja meg, lépj már túl ezen. Azért írtam a bi kategóriába, hogy elkerüljem az ilyen válaszolókat akik csak arról tudnak beszélni-e kapcsán, h biszexség-e ez meg bzi vok e. Ez a része tényleg nem érdekel engem...
2022. dec. 16. 23:16
20/29 anonim válasza:
Miert is hangsúlyoztad a heteróságod? Tele vagy ellentmondással. Biszex vagy, és ez nem ciki. Az a ciki hogy heterónak vallod magad, pedig biszex vagy. Mondom keress fel egy pszichológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!