Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is erzett mar igy?
Nem reg lett vege egy hosszabb kapcsolatomnak (5 evig voltunk együtt) es az utobbi idöbe inkabb fiukon szoktam fantazialni, pedig meg csak lanyokkal voltam (velük viszont mar sok mindent kiprobaltam)
Ez a sok csalodas miatt lehet vagy mitöl?
A lanyok is ugyan ugy vonzanak tovabra is viszont neha ugy erzem tetszene ha egy fiu ram hajtana vagy ilyesmi.
F.
Nem a csalódás miatt. Engem is bántottak, ghostingoltak, megaláztak és mindenféle durva sértést vágtak hozzám, de nem jutott eszembe olyan, hogy férfiakra vágynék. Inkább az volt, hogy semmit se akarok senkitől.
Te szimplán biszex vagy.
"... neha ugy erzem tetszene ha egy fiu ram hajtana..."
Ilyen gondolat egy teljesen hetero férfi fejében meg se fordul. Minimun biszex hajlamod van, ami, csak idő kérdése, erősödni fog, és eljutsz oda, hogy ki is próbáld, hogy milyen egy másik férfivel a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!