Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj mellett egy Nő iránt érzett megmagyarázhatatlan érzelem?
Nem kell megijedni, fogalmazd meg magadnak mit érzel amikor ezzel a nővel vagy. Öröm, vidámság, ilyesmi.
"Annyira bánt ez a dolog képtelenségnek tartom hogy én egy nő iránt is tápláljak érzelmeket."
Az érzelmek nem merülnek ki a szerelemben. Szerethetsz valakit nagyon de tök máshogy mint a férjed.
Van hogy egy személyben olyan dolgot látunk ami nagyon hiányzik az életünkből, vagy egy valakit aki már nincs velünk, akár előző életből, ha hiszel ilyenben.
Mintha magam írtam volna...
Teljesen normális dolog, hogy a lelkét,- kitalálom-, egyszerűen imádod. Hm? Kitaláltam? :)
Nemtől függetlenül érezhetünk feltétel nélküli szeretetet valaki iránt úgy, hogy fizikailag csak az ölelésig juttok. De nincs is másfajta "igény", mert csak a lelkét szeretnéd megölelni. Hozzáérni...isteni érzés. Csak egyszerűen Vele lenni. Csak, mert jó.
Akár szavak nélkül is, jó a közelében lenni.
Ha ezt érzed, akkor, ahogy az előző válaszban is benne van, valószínűleg nem most találkoztatok először.
Ő is így érez?
Tudod miért nem mondod el neki? Próbáld megfogalmazni magadnak mi az amit ő képvisel, mi az amitől félsz.
Érdemes lenne ezzel a témával foglalkozni önismeretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!