Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férj mellett egy Nő iránt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj mellett egy Nő iránt érzett megmagyarázhatatlan érzelem?

Figyelt kérdés
Van egy férjem,de viszont van egy Nő az életemben barátnő aki iránt nem tudom megmagyarázni de valami nagyon furcsát érzek.Annyira jó vele lenni,sokat gondolok rá álmodok vele.Néha elgondolkozom rajta mi lenne ha egyszer együtt lennénk (úgy).Annyira bánt ez a dolog képtelenségnek tartom hogy én egy nő iránt is tápláljak érzelmeket.Megmondani képtelen vagyok neki mivel még magamban sem raktam helyre a dolgokat és őszintén kicsit szégyellem is a dolgot pedig tudom hogy nem tudok ellene mit tenni?Szerintetek lehetséges hogy biszex lennék??
2016. nov. 9. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul vagy bi. Szerintem csak a fantaziadat izgatja hogy milyen lenne egy novel konkretan vele. Olyan egyszer elunk feeling.
2016. nov. 9. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell megijedni, fogalmazd meg magadnak mit érzel amikor ezzel a nővel vagy. Öröm, vidámság, ilyesmi.

"Annyira bánt ez a dolog képtelenségnek tartom hogy én egy nő iránt is tápláljak érzelmeket."

Az érzelmek nem merülnek ki a szerelemben. Szerethetsz valakit nagyon de tök máshogy mint a férjed.

Van hogy egy személyben olyan dolgot látunk ami nagyon hiányzik az életünkből, vagy egy valakit aki már nincs velünk, akár előző életből, ha hiszel ilyenben.

2016. nov. 9. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Mintha magam írtam volna...

Teljesen normális dolog, hogy a lelkét,- kitalálom-, egyszerűen imádod. Hm? Kitaláltam? :)

Nemtől függetlenül érezhetünk feltétel nélküli szeretetet valaki iránt úgy, hogy fizikailag csak az ölelésig juttok. De nincs is másfajta "igény", mert csak a lelkét szeretnéd megölelni. Hozzáérni...isteni érzés. Csak egyszerűen Vele lenni. Csak, mert jó.

Akár szavak nélkül is, jó a közelében lenni.

Ha ezt érzed, akkor, ahogy az előző válaszban is benne van, valószínűleg nem most találkoztatok először.

Ő is így érez?

2016. nov. 9. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég az hogy ha csak beszélgetünk, velem van már jobban érzem magam. :) Nem tudja mit érzek iránta,és egyenlőre nem is készülök neki elmondani.
2016. nov. 9. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Tudod miért nem mondod el neki? Próbáld megfogalmazni magadnak mi az amit ő képvisel, mi az amitől félsz.

Érdemes lenne ezzel a témával foglalkozni önismeretben.

2016. dec. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!