Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy gáz, ha bejönnek a fiúk is a lányok mellett?
Magam azt vettem észre, hogy nemcsak a lányoknak jövök be, hanem kapok ilyen jelzéseket fiúktól is. Játszom a gondolattal, hogy ki kellene próbálni.
Az élet évezredes rendje szerint nem normális, de ennél sokkal kevésbé normális dolgok is vannak. Úgyhogy belefér. De azért a lányokat se hanyagold!
Fordul a világ, volt, amikor ez tök normális volt:
majd eljön az is, amikor már a kutyát nem fogja érdekelni, hogy ki mitől elégül ki, túl kéne lépnie az emberiségnek a skatulyákon...
Sztem nem gáz. Sok hasonló korú fiú vívódik evvel.
Majd ha úgy érzed,kipróbálod.
A normalitás pedig elég változó fogalom. Sztem és a szakkönyvek szerint ez nem tartozik a szexuális perverziók közé. A férfi lakosság legalább 5%-a biszex vagy meleg.És még ez egy visszafogott becslés.
Többen vannak,akik próbálták már,de végül a nőknél kötelezték el magukat.
Lehet csak erdekelnek dolgok, nyitott vagy a vilagra. Lehet nem is tetszene a dolog es alabb hagyna a fantazia, lehet tetszene. Ne doglodj a dolgon, csinald, ismerd meg magad
Ha kell tanacs, irj privatba. 23 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!