Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek, csak én vagyok így ezzel, vagy más is így érez/érzett?
A helyzet az, hogy amikor nekem egy fiú tetszik, akkor annyira csak a fiúk érdekelnek, hogy már azt hiszem, nem is vagyok biszex, és ugyanez van, amikor egy lány tetszik.
Ez a "folyamat" általában úgy zajlik le, hogy megtetszik egy lány, aztán puff, a fiúk alig érdekelnek; ezután szokésom szerint elvesztem az érdeklődésemet, ilyenkor egyik nem sem érdekel; aztán egy fiú tetszik meg, és a lányok érdekelnek alig. És van olyan is, hogy mindkettő nem nagyon bejön.
Arra lennék kíváncsi, hogy csak én vagyok így ezzel, vagy más is átélt már hasonlót?
Nem.
Én inkább a heteró irányba hajlok. A fiúk csak arra kellenek, hogy a seggükbe vagy szájukba ürítsem az anyagom, ha éppen nagyon kanos vagyok.
A nők iránt vagyok ezerszer elkötelezettebb. Az utcán csak nőket nézek meg. Csak nőkbe tudok szerelmes lenni és csak nőkkel tudok kapcsolatot elképzelni.
Még ha épp aznap dugtam meg egy srácot, utána akkor is csak nőkre gondolok az előbbiek szempontjából minden értelemben.
"Kinsey is elismerte, hogy még ugyanazon egyén hetero- és homoszexuális viselkedésének egyensúlya is változhat idővel. Vannak olyan férfiak és nők, akiknek viselkedése életük egy szakaszában kizárólag heteroszexuális jellegű, máskor meg kizárólag homoszexuális. Néhányan egyszerre mindkét viselkedést gyakorolják, de változó intenzitással. Mások egyforma erotikus érdeklődést mutatnak mindkét nem iránt, s csak fokozatosan erősödik az egyik vagy másik nem iránti hajlamuk. Ez a hajlam azonban nem mindig marad állandó. Sőt, az egyén helyzete Kinsey skáláján többször változhat az évek során."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!