Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőmmel mindketten biszexek vagyunk, szerintetek miért van az, hogy néha engedi, hogy közelebb legyek hozzá néha meg nem?
Ami fura,hogy van mikor tök közel lehetek hozzá pl: múltkor mikor 35 fok meleg volt,akkor melltartóban és bugyiba feküdtünk egymás mellett a lábát rám rakta.Eléggé össze voltunk úgymond gabalyodva.
Persze nem volt semmi,se simi,se csók semmi csak úgy elvoltunk videókat nézegettünk. Szóval a lényeg,hogy sokszor van ez,hogy tök közel vagyunk egymáshoz,ez neki is jól esik nekem is,ezt látom rajta,ennyire már ismerem. De van mikor kicsit közelebb ülök épphogy hozzá érek akár csak véletlenül és akkor már húzódik el tőlem,meg "ne gyere már rám ennyire" és stb szöveg . Én mindig engedem ha ölelgetni akar vagy ilyesmi.De volt mikor én öleltem meg csak úgy és akkor kicsit furán nézett rám.
Kicsit olyan érzésem van,hogy amikor neki ehhez kedve van akkor sok mindent lehet,akkor kb mindent enged,mikor nincs akkor meg kb mellé se üljek.
Például tök sokszor mondja,hogy na majd egyszer kinyalsz meg ilyenek,meg azt álmodtam,hogy kinyaltál és stb.Persze mikor mondom,hogy majd te engem utána akkor meg felejtsd el és stb.Ezeket poénosan mondjuk.De van mikor ő szerintem úgy mond fel kér arra,hogy nyaljam ki.Sokszor poénkodunk ezzel és ennek már nála valóság alapja is lehet.
Nem akarok kapcsolatot vele,barátság elég,bár időnként bevállalnék kalandot vele.Volt tavaly egy kis kalandunk,de igazából annyira megszeppentünk mindketten,hogy csak izgattuk a másikat,simogattuk,ujjaztunk,de semmi más nem történt.
Sokszor csak úgy elkezdi a mellemet fogdosni meg a hasamat simogatni meg ilyenek,de ha ezt én tenném már rám furán néz.Így én már nem is merek hozzá érni,csak ha ő kezdeményez,mert akkor tudom nem utasít vissza.
Aludtunk együtt már,de volt mikor mondja menjek ki a szélére.Erre az éjszaka meg arra ébredek,hogy átkarol meg tök szorosan hozzám bújva alszik. Mondjuk én ilyenkor kihúzódtam,mert én nem bírok így aludni,eleve nem szeretek más emberekkel aludni.
Mégis mi ez?? Miért csinálja ezt? :D
Én nő vagyok és én sem értem legjobb barátnőmet,de néha magamat sem :D :D
De párkapcsiba barátnőd vagy barát barátnő? :D
Lehet Ő sem tudja mit akar. Benne lehet talan az, hogyha ugy erzi nem tepersz, akkor elojon a vadaszoszton..viszont amikor Te kezdemenyezel,akkor megriad, elmegy a kedve mert ebben nincs kihivas:D.
Az is lehet hogy amikor ugy gondolja hogy ezt kivanja,akkor az adott pillanatban teper, aztan idovel amikor pl.Te akarnad akkor valamiert nem erzi helyesnek, nincs hozza kedve. Osszefoglalva: neha megkivanja, talan kicsit az egojat is akarja novelni. Nincs tobb tippem.
18L
Reálisnak tűnik amit írtál :)
Csak fogalmam sincs ezzel most mégis mit kezdjek.Igazából vannak olyan időszakok mikor hónapok is eltelnek és nincs semmi ilyesmi. Van mikor 2-3 hónapig ha találkozunk nála vagy nálam akkor ez megy,hol konkrétan rám mászik hol eltaszít.Persze tovább nem megyünk.De legalább mikor engedi akkor én is tovább tudok menni,akkor nem annyira vissza utasító.Csak vhogy úgy időzíti ezeket a dolgait,hogy szinte mindig megvan a mensim.Ilyenkor meg annyira nem kívánom a szexuális dolgokat,mert leszakad a méhem még gyógyszer ellenére is.Mikor nekem jó lenne akkor meg ő nem tesz semmit :D
De akkoris irigyellek Téged, nekem még ennyi sem jut. ;)
Egyebkent miert nem kerded meg hogy neha kenyeztethetnetek-e egymast?
Lehet nem biztos benne hogy a lanyokat is szereti, viszont neha elojon belole a vágy....lehrt neha olyan hangulataban van,hogy miert ne...maskor meg "jozan".
#5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!