Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok lehet ez egy furcsa kérdés, de létezik találkoztál már neked is hasonló?
Figyelt kérdés
A lankadt szerszám alig vagy nem látszik ki a fanszőrzetedből?2022. nov. 19. 08:28
1/10 anonim válasza:
Hmmm. Van fanszőrzetem, de azért ki látszik, még ha nagyon össze is megy a répa.
2/10 anonim válasza:
Ha nem nyirnám az enyém is olyan lenne mint egy madárfióka a fészekbe.
3/10 anonim válasza:
A haveromé pont olyan 🤣
Szoktunk is viccelődni rajta
5/10 anonim válasza:
Az én peniszem lakadtan is tíz centis.Az biztos kilatszana ha nagyon szoros lenne is.De,én mindig borotvalom így nincs esélye hogy tetű vagy bolha költözzön bele.Amugy is én jobban szeretek gyönyörködni benne,ha teljesen pucer mindenem.
6/10 Senior Séf válasza:
Ahhoz nagyon hidegnek kéne lennie a víznek. D
7/10 anonim válasza:
Lattam ilyet. Csak azt tudom tanacsolni, hogy nyirja rovidre a szort esetleg borotvalja is le csak max a farok felett hagyjon egy kis rovid borostat, hogy ne nezzem ovodasnak ki.
8/10 anonim válasza:
Az enyém ilyen. Nagyon kicsire össze tud menni és ha nincs nyírva,nagyon nagy a szőr rajta,szinte ki sem látszik.
9/10 anonim válasza:
szaunában szoktam látni pedig ott meg is ereszkedik kissé
10/10 anonim válasza:
Borotvald le a szőrt róla és egyből teljes hosszában gyonyorkodhetsz benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!