Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Találkoztatok már ilyennel?
Figyelt kérdés
létezik olyan hogy egy lány kinyal pénzért egy másik lányt? ha igen akkor mennyiért?2016. jan. 19. 19:09
2/6 anonim válasza:
Létezik. Hirdetik is magukat. Felhivod a neked tetszöt és megkérdezed. (Csak rád vár:-)))
3/6 A kérdező kommentje:
nem prostitúcióra gondoltam, hanem én csinálnám egy lánynak, és nekem fizetnek..de csak az az egy lány lenne állandóra erre a célra.
2016. jan. 19. 19:17
4/6 anonim válasza:
De minek fizetni?
A társkeresőkön lehet keresni szexpartnert.
6/6 anonim válasza:
Vannak erre oldalak, de persze az nem garantált, hogy aki hozzád befut, az be is fog jönni. Meg az se, hogy nem szedsz össze tőle semmit..hacsak nem húz gumibugyit.
Az árakról meg annyit, hogy határ a csillagos ég, amennyit nem szégyellsz és amennyit a másik fél tud/akar fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!