Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Találkoztatok már ilyennel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már ilyennel fog. Gátló ügy?

Figyelt kérdés

Vajon tényleg vannak még olyan naív tini illetve 20-on felüli nők/lányok,akik elhiszik,hogy:

Túlteng bennük a tesztoszteron,pusztán azért,mert pattanásos az arcuk-és ezt az orvos,úgy állítja,hogy nem kér hormonvizsgálatot/vérvételt és semmit sem?

Valamint azt is elhiszik,hogy valójában bőrgyógyászati gyógyszert kapnak,(ezt állítja a nőgyógyász)aminek csak az egyik "mellékhatása" a fogamzásgátlás?(ami mellesleg valójában fog.gátló tabletta,21 napig kell szedni és 7napig szünetet tartani,csak éppen a benne lévő hormonok miatt visszaszorítják a bőrproblémákat).

Sajnos vannak.És szépen az orvosok elindítják őket a fogamzásgátlás rögös útján,majd ha nem szedik a tabit,akkor felborul a ciklusuk,és visszatérnek mégdurvábban a pattanások/gócok is....

2011. júl. 20. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudok hozzászólni, én a védelem miatt szedem, nem a pattanások miatt. Nem hallottam ilyen esetről, de olyan is van aki a megszakításról elhiszi, hogy jó védekezés.

De azért csodálkoznék ha tényleg lenne olyan lány aki bőrgyógyászati szerként tekint fogamzásgátlóra, meg azon is ha egy orvos mond neki ilyeneket.

2011. júl. 20. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos van ilyen,most mondta nekem valaki,és nem tudtam,hogy sírjak-e vagy nevessek.A nevét is mondta a készítménynek,és egyértelműen fog.gátló kategória ...

Szomorú igazából...

2011. júl. 20. 21:39
 3/4 anonim válasza:

figyuka, nekem 15 évesen írt fel nőgyógyász fogamzásgátlót, elég pattanásos volt az arcom, és láss csodát, teljesen eltűntek. hogy lehet ez?? :O

mellesleg a tájékoztatóban is benne volt, hogy lehet rá szedni, ha szeretnéd megkeresem a papírt és leírom mi van róla benne... :)

19/l

2011. júl. 20. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Én ezzel tisztában vagyok. Csak szerintem az nem normális, hogy egy nőgyógyász megállapítja a magas tesztoszteront vérvétel és mindennemű vizsgála nélkül,másrészt a fogamzásgátlóra azt mondja,hogy bőrgyógyászati készítmény aminek a mellékhatása a fog.gátlás :) ennyi csak a problémám.

Tisztában vagyok mindennel 8évnyi fog.gátlózás után(több félét is szedtem,volt amitől nekem is eltűntek a bőrbajaim,de volt olyan amitől dúrva ekcémám lett,volt amitől fogytam,volt amitől híztam stb stb... és még sorolhatnám).

2011. júl. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!