Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább/legbetegebb szexuális vágy amivel bi srácként találkoztál srácoknál?
21.. ez durva.. én azt szívesen kipróbálnám, hogy egy srác a barátnője előtt tegyen a szolgájává, vagy mindkettőjükévé, az a lánynak is biztosan izgalmas, ha a barátja a domináns..
De azt, hogy az én barátnőm előtt tegyenek velem ilyet, azt nem tudom elképzelni 😂
Azt akarta,hogy megdugkam a kutyáját és utána kényszer szopassam.
Végül kiegyeztünk abba,hogy keritünk egy ember lányt akit meg csinálok hátulrol és útána szople.
1x találkoztunk az aktus miatt.
Mondjuk,hogy érdekes volt.
Azt akarta,hogy köröm cipőben tapossam a farkát addig hogy vérezzen. Utána alázzam szóban amiért "ilyen vérző kis puhapöcs" és aztán dugjammeg keményen.
Ugyan nem pont ezért kerestem és taliztunk, de végülis megkapta amit akart én pedig 4körömcipellő boldog tulajdonosa lettem randiaink álltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!