Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfurcsább, vagy legbetegebb dolog életetekben amire felizgultatok?
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Ha nem tudnád a test erogén zóna, nem azért állt fel, mert nem vagy hetero, hanem mert a tested nem szokta az érintéseket… sötèt társadalmat élünk.
Nekem volt egy olyan esetem amikor felizgultam egy 90 éves nenire. Egy klímás palinal segedkeztem és egy nagyon idős házaspárnal szereltunk be klímát.
A nénin csak egy extrán átlátszó otthonka volt, de melltartó, se bugyi nem volt rajta. Olyan 170 körüli magas volt, kB 100 kilós. Hatalmas mellei voltak, olyan igazi régi asszonyosan nagy melleket képzeljetek el, hiába idős volt, olyan feszesek voltak a mellei mint a gumiabroncs. A mellbimbói szinte dió nagyságúak voltak és olyan keményen felalltak, hogy szerintem egy lövedék is lepattant volna róla. A popsija hatalmas volt, igazi nagy háborús feneket kepzeljetek el, a combjai vastagok a vadliai kidolgozattak....nagyon jó körte alakja volt. Hihetetlenül raizgultam, megkert, hogy segítsek 1-2 virágot arrébb tenni a tűző napról, vadító volt ahogy látszott, hogy izzad, ahogy vegigfolyt a veriteke a nyakán, illetve ahogy behajolt előttem....áh....hihetetlen látvany volt az az igazi régi bozont, ahogy sejtelmes átlátszott azon az átlátszó otthonkan...
Undoríto tudom, de hihetetlen szexi nő volt. Szerintem meg amúgy kurt volna....de gondolom a korara való tekintettel már nem mert próbálkozni....mindenesetre én dugtam volna vele.
Oké, így leírva durva, meg ugye maga a kora is, de akkor is nagyon szexi 90-es néni volt.
Legbetegebb: Kakis dolgok…
Soha nem próbáltam ki a “kakiszexet” és valószínűleg nem is fogom, meg nem is tekintem az ilyesmit szexnek.
Viszont látni és hallani, hogy egy ténylegesen vonzó nő kakil, az bizonyos életszakaszaimban felizgat, de nagyon… Talán az intimitás miatt, mert normális esetben senki nem kakil mások előtt. Meg magukat a nőket eléggé piedesztálra emelem, a szép nőket egyenesen istennek tekintem néha, még akkor is ha nem jó a személyiségük (ezért ez sem egy egészséges dolog részemről) és a tudat, hogy “még Ők is sz@rnak” megint csak izgató számomra…
Beteg dolog ez, még az a szerencse hogy annyira nem vagyok ráfüggve erre a témára… Azért kiváncsi lennék, hogy mi lehet a dolog pszichológiája, mélyebben.
-Ültem egy buszon és a rezgéstől majdnem elmentem. Ha 2 percet ott ülök vagy nem ül velem szembe egy random nő újságot olvasva, tuti elélveztem volna
-2 random, kb 50 éves, túlsúlyos ember vizelt le egy sziklaszirtről egymás mellett. A legszebb az egészben, hogy majdnem aludtam, csak apa elkezdett röhögni ezen, ezért felkeltem és a délutánom eléggé elment azzal, hogy fel vagyok izgulva, de nem tudok mit kezdeni ezzel (egészen éjjelig, mikor sunyiban, míg mindenki ébren volt, akkor csináltam)
-Idegesítő színházi darabok alatt is izgultam már fel, mikor nem tudta lekötni a figyelmem a darab, ezért másra figyeltem
-Párszor lány barátra is felizgultam, az volt a kínos, mikor az "izgult állapotomban" rádőlt a vállamra és asszem elvörösödtem és sóhajtottam egy picit
-Nálam 4 évvel fiatalabb fiú aludt mellettem, s álmában (horkolt órák óta, meg ilyen egyéb alvós hangokat hallatott) megfogta a mellem. Igazából rácsúszott a keze és picit tapogatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!