Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább/legbetegebb szexuális vágy amivel bi srácként találkoztál srácoknál?
Figyelt kérdés
Nekem egy csávó azt akarta, hogy a haverja előtt dugjam meg. Teljesítettem.2022. nov. 15. 17:20
11/25 anonim válasza:
#9-es
A smárral,csókkal az a baj,hogy a többség nem szereti, vagy nem jól csinálja.Nagyon kevés az,aki tud csókolni,szenvedélyesen. A puszi, meg a nyálas nyalakodás nem egyenlő ezzel.
A bi-k egyébként a csókot érzelmileg nem tudják, nem merik felvállalni, mindent lehet,,de azt nem. A testével megtehetsz mindent,de a csók, simogatás tabu, mert akkor meginogna érzelmileg.
12/25 anonim válasza:
Azt szerette nézni ahogy pisilek.
Ez még belefért de többe nem mentem volna bele. Nem is kért többet mondjuk.
13/25 anonim válasza:
Én csak magamnál találkoztam eddig..
kipróbálnám magam totál szubként..
14/25 anonim válasza:
Utolsó,leköphetlek?Alázhatlak?Széjjel g.cizhetem a segged,arcod?Torkig hányásig nyomhatom a 20 cm farkam?Mert akkor én vagyok az embered. 191 cm 101 kg tömény izom vagyok.
16/25 anonim válasza:
16!Villamosmérnök vagyok mellette..Ezt beszoptad kis panelpatkány:)
17/25 anonim válasza:
15, ha vonzó vagy külsőleg, és ezt akarod, megteheted. 14 voltam.
18/25 anonim válasza:
17 semmit nem jelent hogy villamsoménök vagy.
Attol még nulla vagy. A kulturát nem diplomával osztják.
Most jöhetnek a primitiv jelzőid😁
19/25 anonim válasza:
Kedves 19-es.Nem vagyunk 1 szinten,igy elengedem magam mellett..:)Nem nekem volt akkora arcom hogy feljogositva éreztem magam hogy másokat leosszak..Ezt te kezdted..Nyílván a hideg fűtetlen panelba nincs jobb dolgod.:)
20/25 anonim válasza:
Most hétvégén lesz ha minden jól megy, a srác azt akarja hogy a barátnője előtt tegyem magamévá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!