Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább/legbetegebb szexuális vágy amivel bi srácként találkoztál srácoknál?
Figyelt kérdés
Nekem egy csávó azt akarta, hogy a haverja előtt dugjam meg. Teljesítettem.2022. nov. 15. 17:20
1/25 anonim válasza:
Mélytorkoztassam és közbe videózzam a fejét. Érdekes élmény.
2/25 anonim válasza:
nem viccelek, a gecyymmel mosott hajat. tobbet nem talalkoztam vele
3/25 anonim válasza:
Élőben nem volt durva kérés még, pedig izgatna ha kicsit érdekesebb lenne. Online már akartak beteg dolgokat is...
4/25 anonim válasza:
Amikor élvezett el kérte hogy adjak neki pofonokat és hívjam mindenfélének.
HA nem jött volna nagyon be a srác akkor ott hagytam volna. Így megtettem de nagyon fura élmény volt.
5/25 anonim válasza:
1 órán át akart smárolni. 1 órát! Amúgy ez a csávó azóta Fannika néven fut.
6/25 anonim válasza:
Durva fanszőr fétis. Puszilgatni, simogatni akarta.
7/25 anonim válasza:
Nekem is vanak erdekes kereseim😂
19f
Szeretem ha nyaljak a seggem sokaig
Szeretem arcom kopni a masikat mikozbe dugom a szajat es pofozni es nyakatfolytani
9/25 anonim válasza:
A kikötözés és cummcontrol, nagyon beteg dolognak tartottam, de belementem és nem bántam meg
10/25 anonim válasza:
Cum controll elszenvedőként engem izgatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!