Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk milyen volt legelöször megfogni egy másik farkat?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 13:01
21/27 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDD
Osztán mégis mi a lófüttyből gondolod, hogy azért hasonlít a farkatok mert unokatesók vagytok??? :DDDDDDDDDD
Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.
22/27 anonim válasza:
Sajnos már régen volt. De amennyire emlékszem nagyon kellemes érzés volt és kemény meleg volt :D
23/27 anonim válasza:
12 lehettem mikor vidéki unomatesom észrevette hogy nézem mikozben törölközött a szobába!
Kerdezte meg akarom e fogni.
Én mondom aha.
Megfogtam neki, markolásztam, ő meg kiverte a kezemmel a fa..át!
Aztán máskor már röbb is volt.
24/27 anonim válasza:
Még gyerekkoromban fogtuk meg egy másik fiúval egymásét, azóta nem volt ilyenben részem, sajnos.
25/27 anonim válasza:
Izgató, furcsa, örömteli.
Utólag vicces, de rácsodálkoztam, hogy másé is ugyanolyan kemény ha megmerevedik, mint az enyém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!