Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek az kizaro ok egy fiuval kapcsolatban ha az egyszer regebben kiverte egy haverjanak?
Figyelt kérdés
tegnap 16:55
1/3 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket sosem értettem. HAVER!! Csak tartsd titokban, mindnekinek vannak titkai. Ez meg olyan dolog amire SENKI sem kiváncsi és CSAK IS RÁD tartozik…
Amiről a másik nem tud, az nem is fáj neki.
Nyilván olyat ne titkolj egy barátnő elől, amit megtudhat és fájdalmat okozhat neki, de ez tök értéktelen dolog… megtörtént, elmúlt, kipróbáltad kész..
Egyébként ezt nagyon kamu kérdésnek érzem, csak azért írtam hátha nem az
2/3 anonim válasza:
Mint meleg férfi tudok neked válaszolni.
Rólam mindenki tudja, és sok nő próbált megtéríteni - nyilván egyénfüggó, van akit ez vonz
És van akit taszít.
Sőt jó pár nő-lány végignézné élőben ahogy a párommal vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!