Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e vonzalom az ő részéről is?
Sziasztok!
Nehezen tudok megítélni egy helyzetet, és sajnos nem is vagyok túl tapasztalt a témában. Nekem van egy érzésem, de kíváncsi lennék más véleményére is.
Van egy nő, akihez én nagyon vonzódom, sőt, többet is érzek iránta ennél. Munkatársak voltunk kb. 1 éven át, és bár az elején egyáltalán nem éreztem semmit, jött egy pillanat, és én teljesen elvesztem. Kialakult egy barátság közöttünk, nagyon gyorsan nagyon közel kerültünk egymáshoz, mindent megosztottunk egymással, és folyton egymás társaságát kerestük. A munkahelyünkön is folyton együtt lógtunk, amikor módunk volt rá, de rengeteget találkoztunk a munkahelyen kívül is. És általában ő ajánlgatta a programokat, hogy menjünk el ide-oda. Ez még persze belefér a barátság kategóriába. Ő elvileg heteró, volt férjnél, gyereke is van, és a válása után is volt több kapcsolata, de a legtöbb elég gyorsan véget ért. Jelenleg több éve szingli. Hivatalosan én is heteró vagyok, mostanában jöttem rá, hogy mivel már sokadik nő tetszik, a pasik meg alig mozgatnak meg, hogy ez nem így van. A kérdésem az lenne, hogy a következők beleférnek-e a barátságba, vagyis, hogy a „barátnőm” érezhetett-e szintén többet?
Többször volt olyan, hogy átkarolta a derekam, és lecsúsztatta a kezét a fenekemre, és vagy megsimizte, vagy meg is markolta. Egyszer egy kollégánk is jelen volt amikor ilyen volt, vele szemben álltunk, és úgy csinálta. A kollégám szerintem nem látta, de a barátnőm mintha zavarba jött volna a saját tettétől. Egyszer volt, hogy miközben átölelt, belecsókolt a nyakamba. Többször volt, hogy simogattuk, cirógattuk egymás kezét. Ha pl. koncerten voltunk, ahogy mellettem mozgott a tánc ritmusára újra és újra hozzám ért a karjával. Vagy a moziban ülve folyton összeért a karunk.
Egyszer nagyon olyan volt a pillanat, hogy csók is lehetne. Szemben álltam vele, nagyon közel hozzá, szerintem bőven az intimszféráján belül, és a számat nézte, miközben beszélt, és elég zavarban volt. De nem mertem tenni semmit. Másnap nem találkoztunk, de rám írt, többek között arról volt szó, hogy ő milyen nyuszi a kapcsolatokban, sosem merne kezdeményezni.
Viszont ha arról beszélt, hogy párkapcsolat, mindig a pasikat emlegette..Hogy milyen lenne neki az ideális, stb.
Egy ideje nem beszélünk. Én szakítottam meg vele a kapcsolatot. Valamivel megsértettem, ami után alig akart megbocsátani, végül megtette, de nem volt olyan már mint régen (nagyon távolságtartóvá vált), és nekem ez nagyon fájt. Már munkatársak sem vagyunk, elköltözött másik városba. Több hónapja, hogy nem találkoztunk, de nem tudok nem rá gondolni. És többek között ennek az az egyik oka, hogy nem tudom, hogy mi lehetett ez a részéről. Érezhetett többet, csak bénák voltunk, vagy ezek nem feltétlenül jelentik azt, hogy vonzódik valaki hozzánk? Én mondjuk ilyet biztos nem csinálnék olyannal, aki nem tetszik, még ha barátok is vagyunk, de lehet, hogy más máshogy van ezzel.
Bénák voltatok, de mondjuk inkább úgy, hogy tapasztalatlanok.
Talán nem is rád haragudott meg, hanem kettőtökre, hogy nem tudtátok kezelni a helyzetet.
Ahogy egy férfival is. Ha nem lép a megfelelő időben, lapátra kerül, még ha ez így nincs is kimondva.
Ez a hajó már elment.
Egyértelműen többet akart tőled mint barátságot. Gondolom várta a visszajelzést tőled pl amikor olyan helyen ért hozzád vagy amikor a szádat bámulta, de valószínűleg nem adtál semmilyen jelet, hogy te is szeretnéd amit ő. Vagy ha adtál is ilyen jelet akkor meg azzal rontottátok el hogy egyikőtök sem kezdeményezett.
Ha valaki akar valamit azért tenni kell, nem fog senkinek az ölébe hullani csak úgy.
3as!?
Ha nem akart többet tőle akkor mit akart? Kevesebbet? Nem értem az első két mondatod. Nekem ellentétes a jelentése a 2 mondatodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!