Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetnek érzelmek a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetnek érzelmek a pasi részéről ? Ez már kötődés ?

Figyelt kérdés

Mind ketten foglaltak vagyunk 1,5 éve beszélünk chaten leginkább szexuális tartalmú a beszélgetésünk mert iszonyat vonzalmat érzünk egymás iránt és mind ketten úgy érezzük hogy nagyon passzolunk sok a közös dolog. Ha véletlen össze futunk valahol utána nem bírunk magunkkal ..folyamatos chat . Nem történt még semmi köztünk mert én nem tudom megtenni. Nagyon rossz ez az egész azt érzem hogy felemészt. Volt valaki ilyen helyzetben ? Hogy végződött ?

30N

2022. dec. 11. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamiféle kötődés biztos kialakult ezidő alatt, de érzelmek, hát azt nem tudhatjuk. Kérdezd meg tőle.
2022. dec. 11. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Hmm...100 dollárt teszek arra, hogy ti csak szerencsétlenkedni fogtok egymással, ha együtt lesztek ha nem.
2022. dec. 11. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mi tart a párod mellett? Gerinctelenül a háta mögött chatelni kényelmes?
2022. dec. 11. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a párod. Ez is egyfajta megcsalás. SZegény hülyének fel se tűnik, hogy folyamatosan chat-elsz, és nem anyukáddal? Milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél nyomokdja a telefonját?

Vicc ez a világ.

2022. dec. 11. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már csak egy hajszalra van a megcsalastol. Abba mégis belegondoltal, te hogy éreznéd magad a párod helyében? Vagy az ő párja helyében?
2022. dec. 12. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez amit csinálsz, morálisan bőven kifogásolható. Egyfelől 1,5 éve pazarlod az időd valaki olyan mellett, akit láthatóan nem szeretsz már úgy, és a megcsalástól is az a bizonyos hajszál választ el, másfelől talán járna neki az őszinteség valamilyen formában. Miért olyan nehéz leülni a másikkal, és azt mondani, álljunk meg egy pillanatra?! Az utóbbi időben kissé elbizonytalanodtam az érzéseimmel kapcsolatban, tartsunk szünetet amíg rá nem jövök mit is akarok. Van valaki más... nem történt semmi még, de gondolok rá... kb ennyi lenne. Ám valamilyen oknál fogva, te a nehezebb utat választod, a titkolózást a szemét és aljas megoldást.

Utóbbit majd akkor fogod érezni, miután lefeküdtél a másikkal. Már ha van lelkiismereted...

2022. dec. 12. 01:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és igen, lehetnek érzelmek a pasi felől, de szinte biztos vagyok benne hogy csak szexuális indíttatású.
2022. dec. 12. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!