Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk milyen volt legelöször megfogni egy másik farkat?
Elég izgalmas. :)
Neten ismerkedtünk, majd egyik este találkoztunk. Felmentünk a lakására, félhomályban kicsit beszélgettünk de azért eléggé zavarban voltam, majd vettem a bátorságot és megsimogattam a combját, onnan átvándorolt a kezem a farkára. Éreztem a nadrágján keresztül, hogy merevedése van, simogattam, majd a lábai közé térdeltem miközben ő hátradőlve nézett a kanapén. Kicsatoltam az övét, kigomboltam és lehúztam a nadrágja cipzárját, majd lehúztam a ruháit. Ott volt előttem a merev farka, éreztem a combjai kellemes melegét. A kezembe vettem a kemény, lüktető, forró farkát és végignyaltam a tövétől a hegyéig, majd a számba vettem... de innentől ez már egy másik kérdés története. :D
Nagyon izgató volt. Hasonló volt fogásra mint a sajátom, ezért is volt nagyon fura, hogy nem az enyém.
18f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!