Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyan furcsa dolgokat láttál öltözőkben?
Figyelt kérdés
Pl: valakinek piercing volt a farkában, zacsijában, valaki pirosra festette a fanszőrzetét (hajfestékkel mindent lehet) hatalmas golyói voltak vagy hosszú ormányszerű fitymája.
Extrémebb, furább dolgokra gondolok.
tegnap 12:27
1/4 anonim válasza:
Fallabdázás után az öltözöbe volt egy srác épp törölközött. Az egyik lába a padon volt és előredölt. Basszus én még ilyen lógó zacsit nem láttam . Nem szokásom leskelődni de megvártam míg megfordult. Ritka szép fasza is volt. Bevallom aznap többször is gondoltam rá
2/4 anonim válasza:
Lányaim láttak tusolóban puncipiercinges nőt. Nekik furcsa volt.
Egyszer egy szauna koedukált öltözőjében egy nő meztelenül törölgette és szárította a hosszú haját, lehajolva, hogy kilógassa (a haját), de mindig fenékkel a fiúk felé.
3/4 anonim válasza:
Extrán szőrös test, teljesen csupasz farok.
Brutál nagy lankadt farok
4/4 anonim válasza:
180 centis csaj, tökéletes, arányos fitness test, feszes mellek, hibátlan bőr, semmi tetoválás, finoman leszoláriumozva, nyaktól lefelé teljes szőrtelenség - ott öltözött mellettem. Nagyon jól nézett ki, zavarba is jöttem, bi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!