Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog ez, ami velem van?
Szóval annyi, hogy éreztem már vonzalmat lányok, és fiúk iránt is érzelmileg, mondhatni szerelem volt a részemről. Mindig barátságnak indult, én meg csak egyszerűen vele szerettem volna lenni minden szabadidőmben. Legalább már 10 ilyen ember volt. Aztán az elmúlt évben beleszerettem egy haveromba, aki ezt nem viszonozta. Itt már szexuális gondolatok is voltak. Aztán egy lány osztálytársam iránt kezdtem kicsit érezni valamit. Megölelném, összebújnék vele, és érdekel is a "kincsesládája".
Viszont, ha ez nem lenne elég bonyolult, az utóbbi időben szeretek egyedül lenni minél többet. Valahogy így érzem jól magam. Nem vagyok egy buta ember, értek is sok minden dologhoz, természetesen minden egyedül javítok meg. Vannak jó hobbijaim is, de anonimitás miatt ez tabu.
Szóval mondhatni antiszociális vagyok eléggé, és olyankor van, hogy napokig nem gondolok szexre, sőt akár 1 hétig sem. Most akkor csak egy fantáziálgatós aszexuális vagyok? Mert szerintem nem. De nyilván nem derül ki, míg ki nem próbálom.
Történt olyan, hogy egy lány simogatta a kezem, combom, felsőtestem, bújt, puszilt és fel is állt ettől többször is, viszont amikor egy régi haverom megöleltem, akkor is éreztem, hogy kezd merevedni.
Összefoglalva: barátokra nem igazán vágyok, csak a szexről fantáziálok változó időközönként. Biszex hajlam tuti bennem van, mivel szoktam gondolkodni csupasz testeken is, ja és csoportos szex is jutott már eszembe.
Ui: Az lehet, hogyha lányt találok, és tegyük fel örökre velemaradok, és megadunk egymásnak mindent, akkor elmúlnak ezek a fura dolgok?
Hosszú lett, köszönöm annak, aki elolvasta!
Nem mulnak el a vágyak
Ja es mai vilagba olyan nem letezik hogy orokre egyutt maradtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!