Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Osztálytársatokkal volt közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytársatokkal volt közös meztelenkedés, recskázás régen?

Figyelt kérdés

Osztálykiránduláson, tesi öltözőben és ehhez hasonlóm helyekre, helyzetekre gondolok.

Nekem lett volna rá lehetőségem, de sajnos akkoriban még túl félénk voltam, pedig volt egy olyan osztálytársam aki eléggé jól nézett ki és kanos is volt mindig, de sajnos én mint félénk srác nem mertem lépni ez ügyben, pedig biztosan hatalmas recskázás lehetett volna amit azóta is bánok, mert én ezeket klassz, fiúk közötti közös élményekként értelmezem.

2022. nov. 8. 12:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

30, segitett utana doganal 😅

Ezt kertem

2023. okt. 21. 17:59
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Oh nekem is volt ilyen. Gimiben kilencedikben jártam egy héten egyszer esténként tesi faktra. Igazából csak játszottunk, foci kosár ilyenek. Egyik alkalommal óra végén többiek elmentek mi az egyik sráccal ott kellett maradnunk a tanárral megbeszélni valamit. Mire beértünk az öltözőbe a többiek már mind elmentek. Levetkőztünk és hát a srácnak eléggé állt a farka. Látta hogy észrevettem, és mondta is hogy nagyon kanos, és hogy verjük ki közösen. Persze addigra a látványtól, hogy ott áll velem szemben alsónadrágban egy helyes srác álló farokkal engem is beindított.

Mondtam hogy benne vagyok, de egymásnak csináljuk. Beleegyezett.

Elkezdtem simogatni a farkát először gatyán leresztül, már akkor szinte elélvezett, mondta hogy nem fogja sokáig bírni, ez az első szexuális élménye és nagyon fel van izgulva. Valóban kb 1 percig bírta és elment teljesen telelélvezte a kezem. Utána ő is kiverte nekem, hát én sem bírtam 2 percnél tovább én is elmentem. Első szexuális élménynek fasza volt. (:

okt. 17. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!