Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársatokkal volt közös meztelenkedés, recskázás régen?
Osztálykiránduláson, tesi öltözőben és ehhez hasonlóm helyekre, helyzetekre gondolok.
Nekem lett volna rá lehetőségem, de sajnos akkoriban még túl félénk voltam, pedig volt egy olyan osztálytársam aki eléggé jól nézett ki és kanos is volt mindig, de sajnos én mint félénk srác nem mertem lépni ez ügyben, pedig biztosan hatalmas recskázás lehetett volna amit azóta is bánok, mert én ezeket klassz, fiúk közötti közös élményekként értelmezem.
Nekem nem volt ilyen élményem (hozzáteszem, nálunk az osztályban mindenki heteró volt, én is az vagyok), csak olyan, amikor más volt meztelen vagy recskázott
Egyszer volt olyan, hogy az egyik osztálytársam osztálykiránduláson kiverte magának a takaró alatt, egyáltalán nem zavartatta magát.
A másik az volt, hogy az egyik osztálytársam reggel alsógatyát cserélt, persze nekünk háttal, de nem jött zavarba. Gondolom mert csapatban sportol és megszokta a meztelenkedést.
Amúgy heteróként azt gondolom, hogy ha látják egymást meztelenül pl osztálytársak/haverok, akkor sokkal jobban meg tudnak bízni egymásban.
Most nem arra gondolok, hogy orgiákat rendezni vagy a folyosón is pucéran jönni-menni, de mondjuk a közös zuhanyzóban vagy öltözőben simán lehetne meztelenkedni. Nálunk egyszer sem volt ilyen.
8. Ba többször volt hogy en meg osztalytarsam kimentünk mosdoba oran.
Lattuk egymast nyilvan pisilni.
Egyik ilyen alkalommal mikor pisilni akart felallt neki es mondta hogy nagyon kanos.
Meg is mutatta meg lobalta elöttem. Engem meg nem zavart es ezt latta is rajtam egy idö utan igy megkerdezte hogy nem e fognam meg neki. Vegig simitottam rajta a kezem amitöl annyira beindult hogy mondta hogy ha kicsit huzogatom neki kerhetek töle barmit cserebe 😅
Mondtam neki hogy benne vagyok, ha nem mondja el senkinek. huzogattam neki kicsit es 1 perc alatt teli nyomta a kezem 😅
Aztan elegge zavarban volt es mondta hogy nagyon sajnalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!