Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ciki egy nyilvános zuhanyzóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki egy nyilvános zuhanyzóban ha feláll a kukim?

Figyelt kérdés
Nagyon izgat hogy kinek milyen kukija van és mindig felizgulok már akkor is ha gatyában látok pasit.Más is van így?Volt olyan mással is hogy ilyen szituban felállt,netán észre is vette valaki?Mit szóltak?

2020. febr. 10. 19:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan és bárkivel megeshet. Nem szóltak, és nem tudom, észrevette-e valaki.

De mit is szólhatott volna? "Hello, neked áll a cerkád!" ???

2020. febr. 10. 19:55
 2/30 A kérdező kommentje:
Nyilván nem,de valamilyen megjegyzést lehet hogy tesznek.Gondolom nem mindennapi látvány hogy valakinek feláll más farkának látványára?!
2020. febr. 10. 19:59
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem ciki, ha heterók max tudják hogy te nem vagy az, de semmi extra
2020. febr. 10. 20:04
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Heteroknak is felallhat, teljesen mas okbol. Ha nem arulod el a viselkedeseddel, nem fogjak gondolna, hogy mitol.
2020. febr. 10. 20:06
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem mindennapi látvány, de nem is tízévente fordul elő egy-egy zuhanyzóban. Van, akinek már a melegvíz simogató hatásától is bemozdul vagy duzzadni kezd, és ha bárki megjegyzést tesz, azt nem hangosan, legfeljebb magában csinálja - legalábbis még soha nem hallottam hangosan kimondani erre vonatkozó dolgot.
2020. febr. 10. 20:07
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgatna, ha az enyémet látva állna fel neked zuhanyzóban, bár én biszex vagyok 😄
2020. febr. 10. 20:10
 7/30 A kérdező kommentje:
6 én is biszex vagyok gondolom ha már feláll más farkának látványára :)
2020. febr. 10. 20:11
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
És - ha már neked többször felállt más látványára - veled olyan, hogy észrevette valaki, vagy hogy megjegyzést is tett rá?
2020. febr. 10. 20:15
 9/30 anonim ***** válasza:
79%

Seggre is feláll a kukacod?

Úgy értem mikor lehajol vki a lábát megmosni és széthúzódik a feneke és kilátszik a lyuka?

2020. febr. 10. 20:17
 10/30 A kérdező kommentje:

8-igen volt sajnos

9-nem,seggre nem áll föl csak mások farka izgat!

2020. febr. 10. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!