Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ciki egy nyilvános zuhanyzóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki egy nyilvános zuhanyzóban ha feláll a kukim?

Figyelt kérdés
Nagyon izgat hogy kinek milyen kukija van és mindig felizgulok már akkor is ha gatyában látok pasit.Más is van így?Volt olyan mással is hogy ilyen szituban felállt,netán észre is vette valaki?Mit szóltak?

2020. febr. 10. 19:52
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Persze.Miért?Te nem?
2020. febr. 10. 21:17
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen helyzetben volt, hogy kezdeményeztek, mondjuk az enyém elég nagy. Egy srác elérte, hogy átmenjek az ő kabinjába. Volt máskor egy lány is, ő csak a barátnőivel beszélt a farkamról. Sajnos nem mentem oda hozzá.
2020. febr. 10. 21:21
 23/30 A kérdező kommentje:
22 és mi volt a sráccal?Elélveztettétek egymást? A csajjal is jó lehetett volna,nem is értem miért nem éltél a lehetőséggel?
2020. febr. 10. 21:24
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyilvános zuhanyzóban nem csak azt láthatják meg, hogy áll a szerszámod, de ugyanígy azt is, hogy mással zuhanyzol vagy éppen "akciózol". Szerinted arra nem lenne megjegyzés vagy esetleg más is?!
2020. febr. 10. 21:26
 25/30 A kérdező kommentje:
24 nyilván ha tömve van a zuhanyzó akkor elvonulnánk és diszkréten élveznénk.
2020. febr. 10. 21:28
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ciki v. nem ciki attól függ milyen jellegű a hely.

Legyél azért óvatos! Egy normál zuhanyzóban, strandon, öltözőben még mindig több a homofób mint a meleg/biszex, s ha direkt mutogatod az álló cerkád az szülhet úgymond némi kellemetlenséget.

2020. febr. 10. 22:14
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

22es vagyok. Nagyon meglepett, ezért nem adtam esélyt a folytatásra, de utána sokat fantáziáltam, hogy jó lett volna. A csajnál meg nem mertem odamenni, mert túl nagy volt a tét. Pedig sok lányt leszólítottam már.

Neked még sosem szállt inadba a bátorságod? Miért nem kezdeményezel, ha tetszik egy pasi?

2020. febr. 11. 11:47
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező?
2020. febr. 11. 13:33
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekel milyen lehet a másé, és még sztem sokakat csak hát a társadalmi beidegződések.

Ha vizuálisan egyben van az illető én nem zárkóznék el egy közös marokmarcsától sem :)

2020. febr. 12. 12:34
 30/30 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem enyhén szólva illetlenség ,ilyent szóvá tenni, beszólni.
2020. febr. 18. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!