Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az, ha a farkatok feláll és észreveszik mások? Akár otthon, akár nyilvános helyen? Zavarba jöttök, vagy természetes és had nézzék?
Nekem nem szokott random felállni. Akkor van erekcióm ha izgatnak, és ehhez kevés nekem egy szembejövő nő. Majd akkor áll fel rá, ha valamilyen módon izgat is engem.
27F
Otthon azért a rokonoknak nem mutogatja az ember... nem erektált állapotban sem flangál előttük meztelenül.
Belőled valószínűleg kellemes érzetet vált ki, ezért kérdezed meg. Ezzel önmagában nincs gond, probléma abból lehet ha csak erre irányul a szexuális fantáziád, a "mutogatásra" és nem a tényleges aktusra, kontaktusra.
18 vagyok és sokszor felszokott álni xD de az volt a fura hogy és egyben jó is volt hogy egyszer az eggyik haverom átjött és játszottunk és azt szerette volna hogy bújjak hozzá (szerelmes volt belém) és egyből felált ':I és az volt az érdekes hogy behúzott a szobámba lehúzta a gatyámat és elkezdett sz.opni xD
Aztán lett a pillanat és apáim pont benyitottak de szerncsére kimentek kuncogva xD
Próbálom úgy rendezni, hogy ne vegyék észre
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!