Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az unokatestvérem bevezetett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az unokatestvérem bevezetett a szerelem világába kiskoromban. Nem lehetne felnőttként újra átélni vele a dolgokat? Kinek van még szerelmi története az unokatestvérével leírja a történetét?

Figyelt kérdés

Még kicsik voltunk ő adott szájra puszit meg csókot, levette előttem a bugyiját (ő is levetette rólam a gatyám), ölelkeztünk a takaró alatt, meztelenül láttuk egymás testét. Persze titokban. Ez a gyerekkori felfedezés mély emléket hagyott bennem.

Egyébként ő lány én fiú, 3 év van köztünk. Ő volt eddig az egyetlen lány akivel közel kerültem. Nem lehetne ezeket újra megvalósítani csak most felnőttként egy szex formájában? Szerintem ő is emlékszik ezekre a gyerekkori élményekre amiket művelt velem és benne lenne.

Van akinek hasonló története az unokatestvérével? Jöhet privátba is.

22/F

2022. szept. 14. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Ha erről akarsz csacsogni, vannak erre való fórumok.
2022. szept. 14. 17:08
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
1. Hol? Csak kíváncsiságból kérdezem. Azért itt tette fel a kérdést, mivel ez is egy ilyen fórum. :)
2022. szept. 14. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Hát... ajánlom a japán animékat :D Nekem is vannak lány unokatestvéreim, de a belem kifordul ha ilyesmire kéne gondolom velük kapcsolatban. Nem azért, mert csúnyák, hanem mert egy vér vagyunk. Jó kis rednek beltenyészetes gyerekek születnének e kétes nászból.
2022. szept. 14. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Beszeld meg vele ;)
2022. szept. 14. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

3. Értelmes hozzászólás xD

Egyébként sok embert izgat a tiltott gyümölcs, ez nagyon nem újkeletű dolog.

2022. szept. 14. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
2, ez nem fórum, ha nem tűnt volna fel. Itt nem beszélgetés folyik.
2022. szept. 14. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
6. Pedig úgy tudom ez is valamilyen szinten fórum kategória. De állítottál valamit, de nem írtál semmit.
2022. szept. 14. 17:49
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Azert arra kivancsi lennek ha a no mar el van kotve akkor is torvenyellenes csaladon belul szexelni ?
2022. szept. 14. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Haver, felejtsd el és inkább kezdj el csajozni. Tinder, badoo, Facebook dating, egy kis torna hozzá, olvass pár okos idézetet, megnézel pár filmet, keresel pár hangulatos zenét, és tudsz miről beszélni a nőnek és le tudod nyugozni. 1 hónap alatt not tudsz találni csak akarni kell és természetesen tenni érte. Meg ha ez akár azt is jelenti, hogy minden nap legalább este végig lapozó az appot. Ha már kint a való életben nehezebben megy a random leszolitas.
2022. szept. 15. 00:04
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
3/9 tök igaza van !!! Ez nem jó!
jún. 2. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!