Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok is nők, miért nem vágynak férfira, miért nem adnak esélyt férfiaknak?
Remélem, hogy troll vagy, mert ha ilyen hülye, az nagyon gáz. Egyébként, ha komolyan gondolod, akkor számolj kicsit, hány nő lehet mo-n, aki leszbikus. Ebből mennyi az, aki a te mércéd szerint gyönyörű. Ebből mennyi az, akinek a párja is ugyanolyan gyönyörű. Hányan lehetnek, akik szóbaállnának pasival, de még nem tették meg? (Bár te olyat keresel, aki csalódott pasiban, tehát 1x már tuti "összemocskolták", de mindegy) És ebből mennyi az, aki pont téged választana, pedig gyakorlatilag az ÖSSZES TÖBBI férfit megkaphatná?
Segítek: nincs ilyen! Bilibe lóg a kezed.
Ja, és egy full leszbikus, "baba" nőnek is lehet folyása, mert tudod, legtöbbször azt nem egy faroktól kapjuk el.
11 és 12:
Nem bántottalak benneteket, nem kellene belém àllni. Nekem fontos lenne az az öröm az életemben amit egy nő irányába adok és kapok. Az olyan igazán jó szex, amibe mindent beleteszek és érzem, hogy az enyém a partnerem és én pedig az övé, de közben teljesen elvan ájulva tőlem és átadja magát az érzésnek, ez igazán fontos. És rossz látni, hogy vannak sérültek lelkileg a nők között, akik összeköltöznek egy másik nővel, mert még ráadásul úgy vannak vele, hogy mit ér egy férfi azzal, hogy van egy logó "micsodája " a lába között? És itt élnek közöttünk ezek a hölgyek. Nem ügy gondolkoznak, hogy esélyt adnak, hanem leírják a férfi nèpet és hátat fordítanak. Ez szomorú. A nő boldog a nővel. A férfi nem boldog nővel, mert az nem jut sokaknak. Olyan nők gondolkoznak ès élnek így, hogy azért már nagyon kár férfi szemmel. Gyönyörű női testek földön èlésének nem feltétlenül arról kellene szólnia, hogy az távolról látható, hiányzik és egy másik nőnek megadatik, míg egy férfinek nem.
Nyugodtan tàmadhattok, csak ésszel. Had írjam már le a vèleményemet.
13:
Volt nőhöz közöm.:)
Csak sajnos nem volt még komoly kapcsolatom, nem voltam szerelmes soha és szexuálisan kiégett nők jutottak.
És hogy nem vagyok ostoba, arról majd meggyőződik az a nő, akivel érződik az igazán megfelelő kémia.
De utalom az ilyen ferfiakat mint amilyen a kerdezo is!:)
Miaz hogy befordulnak a nok? Szerinted csak akkor lehet teljes egy no elete ha egy ferfit szolgal elete vegeig?
Te miert nem adsz eselyt a ferfiaknak? Miert nem hetero novel akarsz kapcsolatot letesiteni? Talan nekik se kellesz..
"nem voltam szerelmes soha és szexuálisan kiégett nők jutottak".
Ebből azért erősen érződik, hogy még tényleg nem volt komoly kapcsolatod nővel. A nők nem úgy működnek minta férfiak, a nőknek szükségük van az érzelmi biztonságra is, ahhoz,hogy szexuálisan megnyíljanak. Ha sose voltál szerelmes és nem éreztetted ezt a pároddal,hogy oda meg vissza vagy érte és egy egyenlő, kiegyensúlyozott kapcsolatban van, akkor mit vártál tőle szexuálisan? Minek neked leszbikus nő? Nem a hetero nőkkel van a gond, hanem a te felfogásoddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!