Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok is nők, miért nem vágynak férfira, miért nem adnak esélyt férfiaknak?
2: Férfi vagyok. És nőre vágyom. És a leszbikusok szépek és gyengédek. Tiszták. Sok hetero igénytelen nővel szemben. Nem is lehetnènek mások, hiszen érzékenyek, náluk alapvető dolog a tisztaság. Legszívesebben befeküdnék kettőjük közé és falnám őket ott ahol csak érem. Na?
Meglátok két nőt együtt és felteszem magamban a kérdést, hogy miért nem velem és engem szeretgetnek. Miért egymást. Mert én is emberből vagyok és nekem is szükségem van rá.
Vannak szép leszbikus nők. Itt magyarországon is. De olyanok!, annyira erős kisugárzásuak, hogy egyből kifejtik a hatásukat. És kit ilyen közé befeküdni, hát bizony az ajándék az élettől. Mert ők is emberek és hogy nem akarnak az más kérdés, de tudnának bánni férfival és nem kiégettek szexuálisan. Hanem "babák" alulról, frissek, újak.
Nem sérültek, nincs kellemetlen folyásuk, hiszen egymással is nagyon sokat foglalkoznak azon a területen, ahol és amire a férfiak vágynak.
Ezt ők magukról nagyon jól tudják.
Szivem szerint azt szeretném, hogy kivételezzenek. És legyen én az az ember, akit az ágyukba engednek. Mert tőlem csak kellemeset kapnának és ezért én is tőlük. Durva szerintetek ez nem kóser. Pedig ez egy vágy. Ami izgató és egészséges.
A leszbikusok nagyon kis részét képezik a társadalomnak
Kibírod ha nem szexelsz velük
"És legyen én az az ember, akit az ágyukba engednek. Mert tőlem csak kellemeset kapnának és ezért én is tőlük."
https://www.youtube.com/watch?v=XupbgstAvJw
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!